no właśnie zapomniałem dodać co było co robiłem itp
zawieszenie, klatkę i blacharkę miał zrobioną w tamtym roku przez poprzedniego właściciela
wszystko mi pokazał i udokumentował wsadził w niego 2 x tyle co za niego zapłaciłem :)
ja zmieniłem:
dodałem oświetlenie na dach
radio CB
zakupiłem już snorkla ale jeszcze nie zdążyłem zamontować
z tyłu za kabiną wychodzi tłumik był pusty przelot ja zamontowałem nowy tłumik od AUDI
i tak jest głośno a wcześniej to zwariować można było.
no i zamierzam jeszcze zmienić
opony bo to co mam to tragedia (jak dla mnie bo kocham błotko) oczywiście SIMEX no i chciałem wsadzić 35 albo 33 ale wszyscy sprowadzają mnie na ziemie że silnik za cienki i poukręcam mosty itp więc chyba założę tylko 31 :(
myślę nad wymianą silnika bo te 1,3 na ponym które mam to tragedia, ledwo to pod górę podjeżdża
więc albo Jimmy albo 1,9 td
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 782 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2012-07-01, 10:40
No powiem ze suka ma duzo pozmieniane i to zajebiscie zrobione te wszystkie modifikacje no ja tez wywalilem silnik ten z suki (-mialem wtrysk) bo umar i miale dosc tych baboli z brakiem mocy wiec wstawilem 1,6 TD z golfa II i teraz mocy Przybywaj jeszcze zostalo mi zrobienie spring i koniec modifikacji
No powiem ze suka ma duzo pozmieniane i to zajebiscie zrobione te wszystkie modifikacje no ja tez wywalilem silnik ten z suki (-mialem wtrysk) bo umar i miale dosc tych baboli z brakiem mocy wiec wstawilem 1,6 TD z golfa II i teraz mocy Przybywaj jeszcze zostalo mi zrobienie spring i koniec modifikacji
Pozdr
Mam ten sam silnik (1.6td). Różnica w porównaniu do 1,3 jest ogromna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum