Regulamin był jasny chyba dla wszystkich prawda? Poza tym sami pisaliście że poza konkursem itd. więc o co chodzi? Co do filmików błotnych ze śniegiem w tle to już sami oceńcie.
Moje 3 faworyty to: Film 2 i 3 no i cenie sobie jakość filmu 5 bo trochę trudu jest w to włożone tj. różne ujęcia, montaż natomiast niema w nim tego czegoś :)
Wiesz kolego Sam, offroad to nie są szachy, nie klepiemy się po pupach i nie użalamy nad sobą. Jak możesz się domyślać- bardzo mocno nie obchodzi mnie Twoje zdanie :D Gdybyś jednak użył tylko trochę mózgu to zobaczyłbyś na nagraniu, że na krzak ściągnęły mnie koleiny. Zamiast się kolejny raz spuszczać w moim temacie siądź, i na spokojnie zastanów się dlaczego akumulator pod wodą działa prawidłowo :D
_________________ Gdzie Patrol nie może tam Samuraia pośle :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
nie spotkalem sie narazie zeby ktos kogos krytykowal jak jezdzi, choc przeciez wiadomo, ze niezbadane sa losy Pana i nie zawsze sie wjedzie jak trzeba ..
co do Swiat- trzymajcie sie za jajca zeby pisanek wam baby nie zrobily
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum