Panowie po długich poszukiwaniach znalazłem wydaje mi się dobry egzemplarz w dobrej cenie oto link http://www.gumtree.pl/cp-...froad-468745558 prosił bym o wasze odczucia na pierwszy rzut oka czy warto jechać obejrzeć czy nie ? Sprzedający trochę zna się na rzeczy opowiedział telefonicznie co w nim wymienił i przerobił poinformował też że do wymiany jest krzyżak bo zaczyna stukać. Oczywiście autem w takim stanie jak kupię chciałbym pojeździć ten sezon a w zimę wziąć się za przeróbki na sezon kolejny :) z góry dzięki za każdą opinię pozdrawiam wszystkich :)
_________________ Resor OME +2, Wieszaki czeka na nowe opony :)
[ Dodano: 2013-04-01, 10:54 ]
w linkach zdjęcia możecie ocenić czy wart był 5800 zł silnik 1.3 wtrysk + lpg resory OME mają pół roku:) v max zamknięty licznik z góry oczywiście :)
chłop chciał 6500 zł bo mu zależało na szybkiej sprzedaży jedzie po świętach za granicę ale ja mu powiedziałem że mam tylko 5800 i się zgodził :)
ech... jakoś tu tego braku rdzy nie widze ... w srajtkach ogólnie ramy dosyć dobrze się trzymają ..a co do resorkow to masz jakies potwierdzenie- fv ,gwarancja itp..bo nikt chyba nie jest tak delikatnie mówiąc głupi że wkłada zawias za 2000 i sprzedaje z nim auto ....
oczywiście życzę ci jak najlepiej i jak najmniej czasu spędzonego pod ....
no wyglądają jak OME są szare z żółtymi napisami i sprzedający też twierdził że to OME mogę zrobić zdjęcie to będziecie mogli zobaczyć i utwierdzić mnie w tym przekonaniu
[ Dodano: 2013-04-02, 08:42 ]
a jeżeli chodzi o podłogę to zdjąłem wszystkie te szmaty ( wycieraczki ) z środka i dziur nie ma jest tam trochę rudej ale stukałem młotkiem i to tylko cienka warstwa więc papier ścierny stalochron kompresor i poszli na to rzucę samochodowego biguma i będzie :)
Wysłany: 2013-04-02, 16:09
Może pióro główne OME bo ta obejma resora coś mi wygląda na starszą niż to piórko. Nie przejmuj się takimi rzeczami, skoro już nabyłeś furmankę to się skup na tym co ważne i co konieczne do zrobienia w pierwszej kolejności. Nie ma co rozdzierać włos na czworo - takie moje zdanie, bo sobie całą przyjemność z nowego zakupu odbierzesz.
spokojnie wszystko się zrobi jak na razie to mi odpalił zgasł i nie chce zapalić ;) chyba się zalał :) podładuje akumulator i test nr 2 jak odpali to w błoto czekam na wiosnę i się wezmę za niego :)
ale na razie nie mam gdzie tego robić dopiero na jesień będę miał nowy garaż i będę mógł się na tym skupił a na dworze to zimno żeby robić :) ale mi ogniem jebną sami teraz patrzyłem czy iskra jest hehe aż mi brwi opaliło :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum