Wysłany: 2013-05-08, 08:44 Stowarzyszenie offroadowe.
Jestem z okolic Bielska-Białej.
Myślał ktoś o zmontowaniu stowarzyszenia?
Taki lokalny klub (kilka do kilkanaście osób), zawsze coś by szło załatwić w terenie łatwiej no i zgrana ekipa na jakieś wyjazdy.
Części na rozbudowę maszyn tez można taniej wychaczyć i takie tam...\
Proszę o opinie czy w ogóle jest ktoś zainteresowany takim tworem.
raczej nie o ile mi wiadomo bo jeden nie ma kół bo mi pożyczył..:) drugi byl w pracy a trzeci nie wiem:) ale w bielsku jest trochę samurai jedne nawet dosyć poważne warto by to jakoś zjednoczyć zeby sie wszyscy znali i mozna razem jezdzic.... trzeba by na fb jakąś strone otwozyc tam chyba najszybciej sie takie tematy rozchodza:)
Osobiście nie przepadam za FB ale tutaj możesz mieć rację że szybko się może tam info roznieść.
Zawiązujemy oficjalne stowarzyszenie jak już się grupa uzbiera?
Myślę że trzeba się na browara ugadać, chyba że to bezalkoholowy team??
ja koncze fure i jak skoncze co weekend moge smigac ew. po pracy:) głównie jezdzdzimy z chlopakami po straconce (łysa góra, przegibek, pola w straconce , pare bagien tez mamy) pozatym błonia poligon, krzywa itp.ogólnie lubimy jezdzić tez na dziko po lesie np. wybieramy sobie ze chcemy dotrzec z punktu A do punktu B przez las na dziko bez drogi (oczywiscie nie caly czas ta sama trasa zeby lasów nie nie niszczyć, jak sie raz przejedzie to nawet sladow nie ma) oczywiscie jak ktos ma wyczajona jakas fajna miejscowke do jazdy to tez wpadniemy:) zaczekajmy jeszcze troszke moze sie jeszcze ktos z bb odezwie potem coś mozna stwozyc jakąś strone czy cos , spotkac sie dobry pomysl:) ja preferuje team alko:)
Ja mogę polecić moje okolice koszarawa, sopotnia, korbielów,hala lipowska rysianka hala boracza hala miziowa wszystko przejechane i sprawdzone i super bagna w kierunku na suchą bezkidzką tak ze zapraszam
Tytus, mamy w sumie 3-4 auta na rózne wypady, a w najblizszym czasie jedziemy w kieleckie strony, trochę bardziej turystycznie, wiec jak tylko znajdziesz czas to zapraszamy. A jak bedzie czas na jakies ostrzejsze upalanie bede pusał na priv ;)
A właściwie, to na wypad w kierunku Kielc, zaprasam każdego chętnego ;) chętni dawać znać na priv, podam szczegóły ;)
tymi szlakami beny owszem można smigać tylko że w weekend jest przeje... straż leśna czatuje. Jeśli jeszcze w danym obszarze występuja domy to zawsze wykręcam się znajomymi że tam gdzieś jadę. Tak jest w przypadku Przegibka tego koło Rajczy, Krawcowgo Wierchu.
trasy Zwardoń -Oźna do Rycerki. U mnie jest gdzie jeździć bezkonfliktowo tyle że jest to raczej turystyczny off road. A extrem też by znalazł tyle ze ktoś sie może przyczepić.
fajnym pomysłem było by np przyjechać do mnie do Zwardonia potem górami do Rycerki i dalej na Przegibek obiad w schronisku itp. Taki luźny spacer. Widoki zajebiste i brak zagrożenia mandatowego.
Wiek: 52 Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 2 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2014-01-16, 23:13
Powitanko
dobra inicjatywa żeby razem pojezdzić,co prawda nie samiec tylko vitka ale zawsze to suzi
w zasadzie z naszej starej paczki którzy jezdzili wokół komina w Bielsku ostały sie tylko dwa autka czas poszerzyć grono
Jeżeli chodzi o brow to podrzucę info kiedy się wybieramy wszyscy chętni mile widziani,miejsce najczęściej:Piwnica Zamkowa
Wysłany: 2014-01-19, 11:49
beny napisał/a:
Ja mogę polecić moje okolice koszarawa, sopotnia, korbielów,hala lipowska rysianka hala boracza hala miziowa wszystko przejechane i sprawdzone i super bagna w kierunku na suchą bezkidzką tak ze zapraszam
Beny, ja w lecie duzo czasu spedzam w tych okolicach, generalnie Zabnica / Wegierska, chetnie sie spotkam w tych rejonach bo w ogole tam nic nie znam, i jedyne gdzie sam odwazam sie zapuscic to okolice Płony :f
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum