Wysłany: 2013-10-06, 09:39 II Zlot KS 4x4 - Lokalizacja?
Wybór lokalizacji II Zlot Klubu Samurai 4x4 - (spring '14)
Należy wybrać opcję najlepiej nadającą się z Waszego punktu widzenia - liczy się odległość i chęć przybycia w dane miejsce.
Wynik ankiety będzie wzięty pod uwagę podczas wyboru miejsca zlotu lecz nie będzie decydującym elementem.
Pomógł: 8 razy Wiek: 27 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 1497 Skąd: Kwilcz/Poznań
Wysłany: 2013-10-06, 11:31
Na nizinach jest nuudno.
Nie no, a tak na serio to najlepiej na jakiejś pagórkowatej dolinie, blisko centrum Polski, żeby wszyscy mieli względnie blisko.
Takim miejscem jest dokładnie teren gdzie mieszkam czyli styk świętokrzyskiego i małopolski, konkretnie jura krakowsko częstochowska. Wolał bym jednak gdzieś dalej od domu :) może mazury?
Wysłany: 2013-10-06, 12:14 Re: II Zlot KS 4x4 - Lokalizacja?
Myszon napisał/a:
Wybór lokalizacji II Zlot Klubu Samurai 4x4 - (spring '14)
Myszonku czy to znaczy, że na zlot jadą tylko Samce na sprężynie? :P Bo jeśli chodziło o porę roku to ja się czepnę, ale o niebo lepiej wygląda (wiosna '14) :P
I popraw proszę w ankiecie "ludzkie" na łódzkie.
A co do głosowania choć jestem z łódzkiego to zagłosowałabym właśnie na coś mazursko-górskiego. Moim zdaniem Bukowina była strzałem w 10-tkę jeśli chodzi o warunki widokowo-krajobrazowe. A wczoraj byłem w Kielcach i myślę, że świętokrzyskie to też piękne miejsce :)
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-10-06, 13:59
Ja rowniez jestem zdania zeby zrobic to gdzies w centralnej Polsce. Kazdy by mial wtedy wzglednie blisko, to by sie jeszcze wiecej Nas pojawilo najlepiej gdyby ktos mial jakies sprawdzone miejsce na baze zlotu i jakies fajne tereny obok.
Ja rowniez jestem zdania zeby zrobic to gdzies w centralnej Polsce. Kazdy by mial wtedy wzglednie blisko, to by sie jeszcze wiecej Nas pojawilo najlepiej gdyby ktos mial jakies sprawdzone miejsce na baze zlotu i jakies fajne tereny obok.
A ja mam propozycję Beskid Żywiecki. Trasy mam opcykane więc przewodnik jest. W LP mam wtyki i znajomości więc nie legalu nie będzie i spokojna głowa. Zaplecze hotelowe jest. Dodatkowo trasy mozna poprowadzić częściowo schroniskami górskimi więc jak ktoś zgłodnieje albo będzie go suszyło no problem
A tereny są popularne bo często widuję różnych zlotowiczów. Ostatnio był Wranglerów i blachy nawet GD. Tereny Wisły i Ustronia są fajne ale tam już znajomości w LP nie mam i mogą być problemy
Zimą odpada bo czasem i ratrak nie przejdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum