Wysłany: 2014-01-03, 11:15 Jazda online GTA V - Klub Samurai 4x4
Zainspirowany kilkoma filmikami z GTA V pomyślałem że można by się umówić na wspólną jazdę online. Wiem że kilka osób ma GTA V na tym forum - co wy na to? Wrzucam filmiki co by pokazać jaka fajna może być taka zabawa.
Pomógł: 26 razy Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2014-01-03, 16:41
jasiek napisał/a:
już chyba wiem jak zloty będą wyglądać za kilka lat
za kilka lat to będzie mnóstwo tematów na naszym forum, typu "pomocy, w trakcie gry GTAVII Off road edyszyn ukręciłem w swoim dżipie półoś, potrzebuje kogoś, żeby mi podrzucił zapas, ewentualnie sprawdził, czy to nie jest rozwalony dyfer" :)))
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Pomógł: 8 razy Wiek: 27 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 1497 Skąd: Kwilcz/Poznań
Wysłany: 2014-01-06, 00:17
Jestem pod wrażeniem tej gry.
Dobry ten fragment w tym pierwszym filmiku od 13:00 do 14:30. :D
W ogóle, ten Pick-up ma zdecydowanie lepsze zdolności... :(
Normalnie panowie, podłączacie konsole pod internet i jak się wam ładuje tryb fabularny to tam pisze "naciśnij A by przejść do online" tak jest na xboxie - na PS3 będzie tak samo z tym, że klawisz inny ;) dodajcie się do znajomych w tej Playstationowej sieci i zaproście do tej samej sesji w GTA i już można śmigać razem.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Zarejestriwałem się i zaktualizowałem gre. Mój nick to Myszon4x4. Jak coś to zara siadam i będe do 13:00 online a potem wieczorkiem. Dobrze by było się zgadać przez skype to można gadać podczas gry czy coś. Na skype mój nick to .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum