Planujemy luźne spotkanie integracyjne dla wszystkich off road-owych maniaków na terenie "WYSOKA" okolice Łaz , jakieś max 15km od Dąbrowy Górniczej.
Spotkanko dnia : 13 . 04 . 2014
Godzina, około 9tej zbiórka na Dąbrowie i dojazd na miejsce.
Zależnie od pogody i ilości ludzi - ognisko albo grill
.PISAĆ PW.
Podam szczegóły .
Póki co są jakieś 4samochody wstępnie.
O reszte jak i zainteresowanych, info i chętnych zapraszam na prv albo tutaj piszcie.
jednak licze ze sie wyrobisz .. kolo 9 / 10 aut bedzie moze wiecej .. tyle jest po 2 dniach ... do 6tego bede chcial zeby kazdy sie zdeklarowal do konca to nie wiem ilu wyjdzie
[ Dodano: 2014-04-02, 01:07 ]
jakby ktos sie pisal jeszcze to jest juz teoretycznie od 10 do 15 samochodow..
Ulica: Al. Józefa Piłsudskiego 87
41-303, Dąbrowa Górnicza
tam okolo 8.45 tak zebysmy o 9tej juz na WYSOKA LECIELI ,wiec dla zainteresowanych prosze sie nie spoznic ;) a w razie czego telefon.
Kto tam ma po drodze przez mysłowice albo jadąc S1 - ką to bedziemy sie zgarniac albo prosze jeszcze o kontakt .
W planach ognisko ,zobaczymy pogode, takze pasazerow jak i kamerki,aparaty zabierac;)
Co do alkoholu to nie wnikam;) hehe
radex1, a do ktorej ,nie spieszy sie do domu, pojezdzic posiedziec,pojezdzic posiedziec, ja moge noca wrocic;)
fajna inicjatywa, szkoda że akurat 13.04 wyjeżdżam na delegacje :/
[ Dodano: 2014-04-07, 19:48 ]
jak bardzo pomotane auto trzeba mieć?
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
hehe :) no szkoda ze nie mozesz dac rady .... ;/
a jak bardzo,podejrzewam jak wszyscy chetni wypalą to bedzie od 7 do 15 osob , w sumie wystarczająco, okaże się w niedziele,mam nadzieje ze nikt nie odpadnie.
A auta będą od zwyklych do przygotowanych konkretnie. wiec kazdy cos dla siebie znajdzie;) teren jest duży :) a nie kazdy musi wszedzie wjechac.
Chodzi o zabawe i jak to napisałem- integracje ;)
także ognisko / grill / kielbaski czy alkohol ,to kwestia ludzi ;)
ps. dobre to masz - RADOSC ZACZYNA SIE TAM GDZIE KONCZY SIĘ ROZSĄDEK ! :) ukradne Ci ten tekst;)
NO właśnie ja też niewiem czy sie wyrobie bo będe na targu
w DĄBROWIE GÓR. a tam stoje do 15 godziny
to jak coś to dobije do WAS może po 16
jak co to miłej zabawy POZDRO - CZARNY
hehehe :) licze na obecnosc ;) i nie spoznienie sie ;) macie moj nr tel. kielbaski pobierzcie,a w razie deszczu brac grilee... my tutaj tez cos pochytamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum