Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2014-09-06, 15:23
Ja na pewno się pojawię ale raczej tak jak w tamtym roku jako widz. Chyba, że ktoś za drobną opłatą (połowa wpisowego ) zechce zabrać mnie jako pilota .
nie no co TY nie moje ja się nie spiesze z tym tematem lipny termin dwa rajdy sięnakładają Rasząg titanium winch polecam megaaa zajebiste tereny, w Pułtusku też fajne tereny, szykowałem fure na Rasząg a tu kicha ,
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2014-09-08, 23:19
czesio a z Patrycji strony wesele czy z twojej ? bo wiesz na jedno można nie iść :) he he
ja na pułtusku sie pojawie napewno nie swoim samochodem ale z pewnością za pilota u kogoś a na raszągu też niestety mnie nie bedzie trzeba szykować samochód na przyszły rok i walczyc w generalce
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 208 Skąd: PAROLE
Wysłany: 2014-09-09, 13:52
jam sie juz zapisal nawet
choc auto dopiero sie sykuje
rumun nie masz juz szans
wspomaganie,chlodnica na pace (to juz jest) i bycmoze serce od balerona(jak sie wyrobie czasowo)
rumun wesele z mojej strony bardzo dobrego kolegi musze być, żeby to było z rodziny kogoś to bym nie poszedl tylko pojechał na rajd a tak to wiesz, kawalerskie wesele to jest to
Wysłany: 2014-09-10, 08:02
bart9018 napisał/a:
jam sie juz zapisal nawet
choc auto dopiero sie sykuje
rumun nie masz juz szans
wspomaganie,chlodnica na pace (to juz jest) i bycmoze serce od balerona(jak sie wyrobie czasowo)
pożyjemy zobaczymy może nawet na duchu puszczy a bierzesz ze sobą tego siostrzeńca jak sie już zapisałeś?
Czesio to akurat rozumiem też nie odpuszczam takich imprez
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 208 Skąd: PAROLE
Wysłany: 2014-09-10, 19:36
nie mlody ma urodziny 18 pazdziernika wiez dzwonil ze nie przyjedzie
a co za pilota chciales robic?? to seba nie bedzie jechal??
jakby co to spoko mozesz siadac z boku
[ Dodano: 2014-09-10, 19:39 ]
Maror napisał/a:
Bart, a jeszcze niedawno mówiłeś że 1.6 bezsensu pakować do Samuraia
maror wiesz jak jest ten silnik mam juz zajechany wiec bezsensu pakowac nowy 1.3 skoro za niewiele wiecej mozna miec 1.6
a radosc nieporównywalnie wieksza
Wysłany: 2014-09-10, 21:32
no w razie co to na pilota sie pisze :) tylko pamietaj że ja zawsze jeżdże na rajd z myślą o wygranej u sebala wrócił kłopot z olejem w sprzegle i trzeba silnik wyciągać
a zajxt ty drugi raz nie popełnisz błedu i póki nowego samochodu nie zrobisz to tego nie sprzedasz
Wiek: 49 Dołączył: 31 Maj 2013 Posty: 211 Skąd: Okolice Warszawy
Wysłany: 2014-09-30, 08:54
WAŻNA INFO NA TEMAT ZAPISÓW NA INTEGRACJE
Rozmawiałem z Jarkiem Wilkiem i ustalone jest tak zgłoszenie od naszego forum jeśli nastąpi grupowo to naliczy rabat . Wpisowe ustalone jest dla forumowiczów 260zł . Info i listę robić w topiku przekażę do Jarka . NA listę proszę wpisać takie same dane jak jak do zgłoszenia przez formularz im szybciej tym lepiej .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum