Wysłany: 2014-09-19, 09:40
Może dochodzą jakieś opłaty za samochody wprowadzone na teren - teraz z kolei ja nie sprawdziłem całego regulaminu imprezy :D - i może wraz z drukiem jakiś materiałów to się impreza zamyka w tych 6 tysiach.
Jak się inicjatywa sklaruje to deklaruję dołożyć cegiełkę finansową do takiego przedsięwzięcia, coś tam jeszcze wyskrobię.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2014-09-19, 09:45
trochę drogawo za stanowisko w najbiedniejszej wersji..... ale za to zabudowane. A pamiętam w tamtym roku było sporo stoisk otwartych typu stoi samo auto i jakieś krzesełko . Nie piszą ile kosztuje pokazanie auta.
Można wystawiać też swój samochody bez stanowiska, wtedy jest to bezpłatne. Niestety podobno miejsca dość szybko się rozchodzą. Może dało by się dogadać, by ustawić Samurai'e obok siebie. Chyba, że opcja ze stoliczkiem klubowym i krzesełkami to wtedy trzeba wynająć powierzchnię.
Trzeba by napisać, ile za wynajęcie, bo te ceny to chyba odnoszą się do stanowisk komercyjnych (firm). Może klub potraktują inaczej.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-09-19, 16:32
Myślę że można by zrobić właśnie tak jak mówicie, coś tak jak byli w zeszłym roku Patrolnięci czy Warka Team. Było by super gdyby Kwadrat nam przybliżył jak to wszystko wygląda
dokładnie ja wystawiam za darmo swoje auto, dostaje dwie wejsciówki i gitara , Rumun ogólnie zrobiłem full klatke na samochód bo jednak się przydaje, błotniki tył przerobiłem , i takie tam pierdoły, przed wystawą jeszcze wosk trzeba nałożyć i bedzie
Warka Team byli tam w tamtym roku można się podpytać Kwadrata co i jak za ile?? ogólnie fajna sprawa.
Jesteśmy tam co roku :)
[ Dodano: 2014-09-24, 08:55 ]
Wystawianie samochodu z boku pod ścianą to może zrobić każdy.
Co do stoiska to już trzeba rozmawiać z Panią Ewą Bugajską . Bardzo rzeczowa kobitka. :)
Jak by co mam z nią kontakt telefoniczny.
Stoisko zawsze coś kosztuje ale można negocjować :)
Ja proponowałbym dogadać sie na temat stoiska na 2 - 3 auta z jakim stolikiem i aranżacją.
np. Telewizor z wyswitlanymi fotkami z klubowych imprez.
a do tego wystawa samurajów na zewnątrz przed halą przzy samym wejściu.
Przy tej ilości klubowiczów koszty naprawdę byłyby znikome.
Porozmawiam z p. Bugajską :) to napiszę coś wiecej .
Możemy też pomyśleć o stworzeniu wspólnego dużego stoiska .
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-09-28, 14:54
Tutaj mamy możliwość zgłoszenia klubowego, myślę że chętni mogli by się po prostu dopisywać do tematu a potem jedna osoba dokonała by zgłoszenia. Jeszcze jak by Kwadrat dał nam znać jak wygląda to cenowo to już wgl było by super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum