Mam takie pytako ile na godzine idzie wasz samiec lub samica 1.3 na asfalcie po prostym ,na oponach terenowych nie mówię o szosówkach mój jedzie max 90km czy to standart ? czy silnik mi się kończy
na simexie 227/75 maximum 90, bez stabilizatora jechalem jakbym wystepowal gdzies na pokazie, a suzi tanczyla jak na jakiejs rewii, moze i bym doszedla do 100, moze-ale juz i tak tanczylem ze robilo sie niebezpiecznie
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Jak tacie pożyczyłem Suze to chwalił mi się że na ekspresówce Bielsko-Cieszyn jechał 140 km/h.
Ja osobiście nie przekroczyłem 100 km/h (nie miałem odwagi )
Ogromne znaczenie w Suzi ma wiatr, tą samą drogą jechałem w dwie strony, w jedną pod wiatr i prędkość max to było 100km/h jednak jak już jechałem z wiatrem to padl rekord... 130km/h
a ja jechałem ponad 140 , na zamarzniętym jeziorze , mam na to dowód zdjęciowy.
( na asfalcie to bym się bał , bo przy tych prędkościach tłoki przez maskę wyskakują )
[ Dodano: 2011-03-18, 18:44 ]
zapomniałem dodać,że nie było z górki , a wiatr był ,ale zefirek , a i jazda prawie w miejscu
a ja jechałem ponad 140 , na zamarzniętym jeziorze , mam na to dowód zdjęciowy.
( na asfalcie to bym się bał , bo przy tych prędkościach tłoki przez maskę wyskakują )
[ Dodano: 2011-03-18, 18:44 ]
zapomniałem dodać,że nie było z górki , a wiatr był ,ale zefirek , a i jazda prawie w miejscu
Zamarznięte jezioro brzmi super ;) Zapodaj kolego zdjęcia
Ja 125km/h najszybciej dalej się bałem bo V max wg. producenta to 130 :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum