Zed111 miło było poznać powiem tak impreza git było co robić i co pooglądać niestety wracając brak prądu... i wracaliśmy kompletnie bez oświetlenia Kurian dzięki za bardzo dobre pilotowanie noooo i do następnego !!!
Wysłany: 2014-12-06, 20:47
spoko!
impreza była b. fajna, liczę, że widzimy się 17/01??
no właśnie jak jechałem w stronę asfaltu za wami, to dziwiłem się, że jedziecie bez świateł, ale stwierdziłem, że może nie było dla was jeszcze tak ciemno ;)
wrzuciłem swoją czasówkę na yt, zaraz dodam coś z wami
tak w ogóle to głazy, na które spadłem, wygięły mi lekko mocowanie reduktora :) na razie tyle strat z mojej strony
Ostatnio zmieniony przez zed111 2014-12-07, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
żal straszny że nie jechałem swoim ale i tak było fajnie, sporo przemyśleń dotyczących kierunku rozwoju samuraia.
Dzięki Junior za miejsce na prawym, a Ciebie Zed i kumpla miło było poznać live. Oby więcej takich sympatycznych spotkań.
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Wysłany: 2014-12-07, 09:50
nie mówię nie
ale raczej niedziela?
w sobotę muszę coś niestety zrobić :/
no i mam nadzieję, że rozrusznik mi znów nie padnie :/ ostatnio nie mam szczęścia przy jego wykręcaniu ;)
[ Dodano: 2014-12-07, 10:35 ]
zamieściłem kilka filmików na yt
niestety w trakcie jazdy kamera się nie ładowała z zapalniczki, czego nie zauważyłem i w pewnym momencie przestała nagrywać...
kilka fajnych miejsc i prób się po prostu nie nagrało :/ głównie dojazdówki się nagrały, ale nie oddają tego co oferuje Kotlarnia
i miejsce w którym zarobiła rama, mocowanie reduktora i osłona reduktora gdy spadłem z kolein na głazy
http://youtu.be/SZ3196wQOuE
[ Dodano: 2014-12-07, 10:35 ]
aaa i sorry za przerywniki na k i ch
ale sami rozumiecie - emocje ;)
[ Dodano: 2014-12-07, 10:37 ]
filmy niby są full hd ale YT strasznie jednak masakruje jakość filmów
porównuje film w oryginale a to co jest na yt to różnica jest znaczna, na niekorzyść YT
zed111, co do jakości YT niestety ale trzeba sie chyba na vimeo przeciepać nie masz co przepraszać za przerywniki bo moje filmiki też muszą przejść cenzurę kurian, teraz wiesz co i jak masz zrobić w suzie i masz tego przykłady na samurai'u powiem jedno SPRĘŻYNA!!!! i tarcze na tył!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum