Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 208 Skąd: PAROLE
Wysłany: 2015-03-22, 03:19
Maver miał się dopisać i jedzie jeszcze mój znajomy Pajerem więc 3 załogi juz są gdybyś Rumun się namyslil i jechal to w zgloszeniu wpisz team GEX bedzie taniej
Wysłany: 2015-03-22, 10:28
rumun aby sie zapisac wystarczy przesłac @ z imieniem i nazwiskiem + jak pisałem dopisek team GEX kase wplacamy na miejscu przy rejestracji http://osuvisko.com.pl/
Wysłany: 2015-03-22, 20:38
kostuch napisał/a:
To może i ja przewietrzę moje żelazo...
Mogę się do teamu zapisać?
Ten GEX to nie skrót od jakiegoś świntuszenia czasem? Z gejem się kojarzy
nazwa to sprawka Zajxta wiec moze niech on sie wypowie
oczywiscie zapraszamy do teamu
[ Dodano: 2015-03-22, 20:44 ]
dzis auto przeszlo test na kuklowce generalnie susza ale na torfach jak zwykle mozna sie pobawic
i jak zwykle samurai bije na glowe pajera partole i inne lokomotywy
To może i ja przewietrzę moje żelazo...
Mogę się do teamu zapisać?
Ten GEX to nie skrót od jakiegoś świntuszenia czasem? Z gejem się kojarzy
nazwa to sprawka Zajxta wiec moze niech on sie wypowie
oczywiscie zapraszamy do teamu
[ Dodano: 2015-03-22, 20:44 ]
dzis auto przeszlo test na kuklowce generalnie susza ale na torfach jak zwykle mozna sie pobawic
i jak zwykle samurai bije na glowe pajera partole i inne lokomotywy
Szkoda że nie dałeś znać że jedziesz na kuklówkę bo też byłem wczoraj 10-13, ale na osuvisko się nie wybieram mam trochę roboty w domu.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Wysłany: 2015-03-23, 16:28
mój sami od ostatniego osuviska stal z ukręconym tylnim wałem i trochę zapomniany niestety przeze mnie mam nadzieję żę go ogarnę do soboty i nie strzeli focha na mnie
_________________ SJ 410 SWAP serce 1,6 16v Mazda,skrzynia mazda mx 5, reduktor 4.16 wspomaganie KIA+chłodnica na pace opona BFG MT 225/75/R16 tarcze z tylu (alfa)
Tereny fajne zabawa była niezła :) I na tym koniec pozytywów. Dobra atmosferę po całym dniu w terenie popsuło niestety zachowanie organizatora po zjeździe na bazę. Totalny brak kultury wobec wielu załóg. Przerzucanie winy na uczestników za własne błędy i niedociągnięcia organizacyjne. Na pewno nie pojadę więcej na imprezę organizowana przez tego człowieka.
Niesmak pozostanie na długo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum