Pany czy Silverstone MT-117 X-treme 33cale nie za duze do samca.? wiem ze sa zanizone rozmiarowo w porównaniu do nalewek, zna ktos ich realna wysokość?
Auto wyposażone w 4.16 5.12 w mostach wzmocnine przeguby.
pozdro
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 289 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-06, 01:24
kamilooo, podzwoń po sklepach, coby podali ci faktyczną wysokość tych silverstone'ów - na dużym forum widziałem pare razy informacje, że od rocznika 2011 zaczęli trzymać faktyczny wymiar,
Witam, szukałem i nie znalazłem nic na forum o oponach Global Grabber AT2- tak wiem że to AT-i a to jest temat o MT, ale są to opony z dosyć agresywnym bieżnikiem, wiec może ktoś na nich jeździł i mógłby polecić te opony, albo opisać jak radzą sobie w terenie- tym lekkim i trochę cięższym. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi gumami?
Jeśli myślisz o General ...., to ja mam założone General Grabber AT2 - teraz chciałbym cos w stylu SIMEX :)
W lekkim terenie ok, w ciężkim jeszcze nie jeździłem.
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2012-01-11, 11:42
A ja na malatestach mam popękaną gumę między klockami, niby bez wpływu na eksploatację, ale ładnie nie wygląda, upierdliwy pies mógłby się przyczepić
Na innych podróbkach simexa tego nie widziałem.
http://allegro.pl/opony-b...2211697236.html
tutaj też masz tanie, po prostu ten profil (70) w takich cenach się czasami pojawia,, po za tym to zwykłe firmy handlujące oponami a nie "profi" serwisy 4x4 z marżą 100%.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
http://allegro.pl/opony-bieznikowane-4x4-235-70r15-kopia-simex-i2211697236.html
tutaj też masz tanie, po prostu ten profil (70) w takich cenach się czasami pojawia,, po za tym to zwykłe firmy handlujące oponami a nie "profi" serwisy 4x4 z marżą 100%.
Jakiś czas temu kupiłem takie za 230zł/sztuka. Mają około 71-72 cm wysokości. Za komplet z przesyłką wyszło 950zł i stwierdzam, że w tej cenie to był bardzo dobry zakup.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum