_________________ Suzi 1.6 8V, red 4.16 Calmini, zawias Calmini 5', 31'Feedima Extrem evolution, tarcze tył,itp. W planach 2x ARB i, wyciągarka tył i przeszczep serca na zdrowsze
Chodzi o to aby jak najbliżej centrum polski co by poznać chłopaków z północy. Pod koniec lata zlot w Bieszczadach to już jest pewne bo jest teren i meta nagrana. Mam jeszcze namiar na Pajęczno - dzisiaj dzwonie do sołtysa i zapytam co i jak.
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2014-03-12, 11:42
Jest jeszcze Farma Krzyczki pod Nasielskiem www.farmakrzyczki.pl Czasami też organizują jakieś zloty i rajdy.... było już to miejsce tutaj chyba proponowane ale może miejscowi niech się wypowiedzą .... Czesio 6969 coś tam u nich często śmiga.
Pomógł: 8 razy Wiek: 27 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 1497 Skąd: Kwilcz/Poznań
Wysłany: 2014-03-12, 13:17
A Myszon, gdzie masz nagrane w tych Bieszczadach, jeśli można wiedzieć? Jak byłem w Bieszczadach na początku zeszłorocznych wakacji, to było 36st w cieniu. I w 34st jechaliśmy 850km Wranglerem z zepsutą klimą...
PS Ja w Bieszczadach będę w majówkę.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 348 Skąd: WD i WWL
Wysłany: 2014-03-12, 18:52
Czesio a w Chrcynnem Panzer Farm? Szalałem tam.... czołgiem. Teren wymarzony
_________________ Wódka z lodem szkodzi na nerki. Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin z lodem rozwala mózg. Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
Pomógł: 8 razy Wiek: 27 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 1497 Skąd: Kwilcz/Poznań
Wysłany: 2014-03-12, 20:53
Bieszczady piękne w teren - Ale jak to wygląda z legalnością jazdy w terenie?
ja kiedyś słyszałem, że po określeniu rejonu i uiszczeniu opłaty w urzędzie można jeździć, ale to chyba jakieś ploty.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sty 2014 Posty: 274 Skąd: Wrocław/Zielona Góra
Wysłany: 2014-03-12, 22:40
Co do Bieszczad, to ja bardzo chętnie się pojawię, wraz z dwoma kompanami:) Ponawiam również pytanie, czy koniec lata, to jest wrzesień?
Co do zlotu wiosennego i bieszczadnego w sumie też. Wstęp, że tak powiem jest tylko samuraiem, czy znów przyjadą koledzy vitarami w ich mniemaniu pokazać jak się jeździ i chwalić się prześwitem pod przednią belką ramy?
_________________ Nie ma za dużych kół, są tylko za słabe silniki, za szybkie przełożenia i za mało podcięte nadkola ;)
Wysłany: 2014-03-13, 07:43
droidboo napisał/a:
. Wstęp, że tak powiem jest tylko samuraiem, czy znów przyjadą koledzy vitarami w ich mniemaniu pokazać jak się jeździ i chwalić się prześwitem pod przednią belką ramy?
jak widzę jakąś vitartkę na spocie to już wiem, że daleko się nie zajedzie, bo trzeba ich terpać na kinetyku wszędzie...
choć jak przyjeżdża jedna z przednim mostem od samca, to już robi
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sty 2014 Posty: 274 Skąd: Wrocław/Zielona Góra
Wysłany: 2014-03-13, 13:07
Myszon napisał/a:
11-14 Wrzesień Bieszczady KS Samurai 4x4 Camp
Impreza tylko dla forumowiczów posiadaczy Suzuki Samurai (i koleżanek Borysa)
Wchodzę w to! i biorę jeszcze dwóch typa na pokład:) A jest gdzieś jakieś info o lokalizacji, konwencji imprezy, kosztach?
[ Dodano: 2014-03-13, 13:10 ]
epwaspotter napisał/a:
droidboo napisał/a:
. Wstęp, że tak powiem jest tylko samuraiem, czy znów przyjadą koledzy vitarami w ich mniemaniu pokazać jak się jeździ i chwalić się prześwitem pod przednią belką ramy?
jak widzę jakąś vitartkę na spocie to już wiem, że daleko się nie zajedzie, bo trzeba ich terpać na kinetyku wszędzie...
choć jak przyjeżdża jedna z przednim mostem od samca, to już robi
Na suzuki.info jest zgoła inne podejście właśnie, że vitara ma wyższość nad samuraiem, i że oni pokażą jak się jeździ. Żeby było jasne, nie mam nic do vitary i vitarowców, ba jestem pokojowo nastawiony do wszystkich terenówek ale nie lubię celowego przyjeżdżania, żeby roz*****alać imprezę
_________________ Nie ma za dużych kół, są tylko za słabe silniki, za szybkie przełożenia i za mało podcięte nadkola ;)
. . . " Hej bieszczady hej bieszczady, na bieszczady nie ma rady. Chciało by się po kowboić a tu trzeba krowy doić " . . .
U mnie zlot to jestem obowiązkowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum