ja mam taka propozycję , mianowicie borne sulinowo , jest tam fajny ośrodek http://www.militaryshow.pl/index.html i polatać jest gdzie bo poligon na miejscu
_________________ Its obvious why men lift there trucks... Fat chicks cant jump.
Spoko nie gadamy na razie o bieszczadach. Dostałem Pw od jaśka z taką opcją.
Cytat:
noclegi 35zl/os.
gorący posiłek + przystawki 20zl/os
pokoje/domki 2-5 osobowe z telewizorami, dostęp do internetu bezprzewodowego, czysto, schludnie.
możliwość zakwaterowania ok 30 osób kolejne domki w trakcie wykończenia.
miejsce do grilowania, na ognisko,na namioty, dostęp do motopompy lub karcher do mycia aut.
Masa miejsc przeprawowych na off-road.
Pozdrawiam i zapraszam Elżbieta Grycz Gospodarstwo Agroturystyczne w Ślubowie"
Miejscowość Slubów tj ok 50km od Wawy na północ = przed Wyszkowem.. Jutro tam zadzwonię i się dowiem co i jak konkretnie.
http://www.noclegi-wyszkow.pl/
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sty 2014 Posty: 274 Skąd: Wrocław/Zielona Góra
Wysłany: 2014-03-14, 20:31
I to jakiś dość ponury... Mnie co prawda nie będzie, nie znam się na organizacji i może wybrzydzam, ale czy 150zł to nie trochę za dużo za 5h45' jeżdżenia i kiełbasę?
_________________ Nie ma za dużych kół, są tylko za słabe silniki, za szybkie przełożenia i za mało podcięte nadkola ;)
Rozmawiałem dzisiaj z panią z tego gospodarstwa agro w Ślubowie na temat zlotu. Nie ma problemu z pokojami i terenem natomiast jest jedno małe ale. Teren to ok 50h ale należy do wspólnoty i żeby wszyscy byli zadowoleni trzeba będzie uiścić jakąś opłatę. Opłata będzie ustalona przez ową panią z ową wspólnotą więc czekamy. Mam do mnie zadzwonić jak będzie wiedziała. Moim zdaniem to trochę dziwne ale zobaczymy - w końcu jak palną jakąś kosmos kwotę to stracą klientów i tyle.
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2014-03-15, 20:11
Myszon napisał/a:
Rozmawiałem dzisiaj z panią z tego gospodarstwa agro w Ślubowie na temat zlotu. Nie ma problemu z pokojami i terenem natomiast jest jedno małe ale. Teren to ok 50h ale należy do wspólnoty i żeby wszyscy byli zadowoleni trzeba będzie uiścić jakąś opłatę. Opłata będzie ustalona przez ową panią z ową wspólnotą więc czekamy. Mam do mnie zadzwonić jak będzie wiedziała. Moim zdaniem to trochę dziwne ale zobaczymy - w końcu jak palną jakąś kosmos kwotę to stracą klientów i tyle.
Dziwne, że nie wspomniała o opłacie wcześniej..... mówiąc, że mają dużo terenów do offroadu.... ale wiadomo wszystko zależy od podanej kwoty dopłaty.
Generalnie cena za noclegi i jadło jest jak dla mnie ok.
Wysłany: 2014-03-15, 20:59
pewnie, że w porządku układ - czysty i kapitalistyczny. Byle tylko stawka była "ekonomicznie uzasadniona" i znajdowała się w przedziale decyzyjnym grupy.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Jeśli chodzi o pokoje to nie ma tak dobrze jak w Bukowinie ale za to bardziej integracyjnie czyli pokoje 5tki 3jki.
W wypadku większej frekwencji w pobliżu są 3 motele miejscowość Gaj.
Dzięki uprzejmości kolegi jasiek jutro będziemy mieli obfotografowany teren + rekonesans.
Dodatkowo przygotowane będą atrakcje dla upalaczy (pieczątki) oraz kierowców niedzielnych (pieczątka :).
Jeśli chodzi o koszty to tradycyjnie 10zł za naklejki (po 2szt) oraz jakieś 20-30 na żarcie i napoje przy ognisku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum