hehe , aa to najwyżej kocyk i do rana sie przespimy , cholerka tytus przyjezdza , no to już nawygrywane :D:D swoją suzuką przybywasz ? nie no zartuje oczywiscie , Zapraszam wszystkich :D
[ Dodano: 2012-04-23, 20:50 ]
W Srode , będe wiedział co i jak na 100 % ZAGLĄDAJCIE !!
[ Dodano: 2012-04-23, 20:52 ]
Kuzwa zamiast do matury sie uczyc to zajmuje sie jakimis rajdami ooponami , hehe juz widze wyniki ..l
ech ...matura
Wysłał Bóg Sw.Piotra na ziemie przed matura co by zobaczył jak się młodzież przygotowuje i czuje na miesiąc przed egzaminami ....
po krótkich oględzinach Piotr zdaje relacje ....No jedni się uczą zakuwają ...a drudzy balety imprezki itp ;]
Hmmm ...Bóg pomyślał ..no nic zobaczymy co będzie później i tak go posyłał co tydzień ...
oczywiście na dole bez większych zmian aż do ostatniego dnia przed maturą..
Sw.Piotr wraca i mówi ze ci pierwsi balety impreza....
aa ci drudzy się gorączkowo modlą.... na to Bog ..I TYM POMOŻEMY ;];]
w tą sobote , tyczymy i ustalamy grafin na 100 % bo w tamtą tak sie skonczyło , ze ssamochody nie były ani razu odpalane , aa po mnie musiał przyjechac kolega :)
Witam wszystkich, chciałem zaprosić na piknik 4x4 w nasze tereny na uczestników czeka przygotowana i zabezpieczona trasa ( karetka itd itp.) Przygotowaliśmy 3 próby czasowe na wytyczonym torze bez przesadnego hardcoru ( snorkel nie jest niezbędny) po imprezie przewidziana biesiada do upadłego jeśli ktoś ma kawałek to jest opcja noclegu u mnie za flaszke ;) wódki oczywiście do spożycia na miejscu w trybie natychmiastowym . Jak w tytule pisałem impreza odbywać się bedzie 27 maja dla chetnych można przyjechać dzień wcześniej co by więcej dziczyć. Jeśli chodzi o wpisowe oficjalnie nie ma lecz dla chętnych przyjmujemy datki na nasz klub ( imprezę robimy społecznie bez pomocy miasta chociaż będą się pod to podpinać wykładamy na to pieniądze klubowe ze składek ). Jeśli znajdą się chętni będzie bardzo miło, jeśli chetni dadzą znać wcześniej żebym wiedział ile ewentualnie osób chciało by nocować od mojego domu do toru jest 2 km. Kontakt do mnie to albo PW albo 506 597 011 , 607- 744 107
Nowe informacje , otóz jjak narazie jest 30-40 aut jaak nie więcej , Tak sie sklada ,ze w ten sam dzien są Dni Tarnobrzega, prezedent zaproponował ustawienie wszystkich aut nad wisłą czyli tam gdzie sie będa odbywac owe dni (koncerty itp itd ) oficjalny start własnie tam , potem jedziemy na miejsce rajdu , i wracamy na dni gdzie mamy darmowa wyzere :)
Spoko , załatwiłem , ze suzuki jadą jako pierwsze , zeby te wielkie bandzior nie zryły nam wszystkiego , a po drugie tyle mowi , ze przyjedzie a ile przyjedzie ? ale mysle ze bedzie sporo autke.. to zle ?
no 40 aut to juz sporo sie robi ...chodzi mi o ogarniecie wszystkiego a przede wszystkim jak 3 auto przejada przeszkode a 4 zaliczy wtopę to pomysł co sie bedzie dzaialo z tymi 40 z tylu ..... ΩΠ√ηψΦωδγτχ
Harmonogram imprezy:
7.00 - 9.00 Rejestracja zawodników
7.30 - 9.30 Badania kontrolne samochodów
10.00 - 15.00 Przejazdy na na torze Sobów (trasa 1,4km, przejeżdżane 3 pętle)
15.30 - catering dla uczestników i organizatorów, integracja
17.00 - ogłoszenie wyników przy Wiśle, wręczenie nagród
17.00 - 19.00 park zamknięty, wystawa aut zawodników przy Wiśle
Przebieg imprezy:
Rozpoczynamy wyjazdy zawodników w kierunku Sobowa o godz. 10.00 przy Wiśle, namiot, PKC, dmuchana brama startowa PZM
10.30 - 15.00 zawodnicy startują na torze, pełne zabezpieczenie - karetka + straż pożarna
Po każdej pętli przegrupowanie, trochę czasu dla zawodników w celu naprawy ewentualnych uszkodzeń samochodów.
Załogi, wymagania:
1. Kierowca - prawo jazdy, ubezpieczenie OC i NNW, ważny przegląd techniczny.
2. Kierowca + pilot - obowiązkowo muszą posiadać kaski.
3. Dopuszczamy pilota w wieku od 17lat, pod warunkiem, że rodzic jest kierowcą i podpisze oświadczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum