najszybciej rozroznic po pompie wspomagania kierownicy - lucas=hiszpan
po drugie na oryginalnym zbiorniku wyrownawczym od chlodnicy w hiszpanie -napis espaniol
po 3 po lewej stronie od kierowcy tabliczka znamionowa i wszystko jasne
To żeś poleciał :) Od kiedy samurai ma wspomaganie?? w Hiszpanie jest pompa hamulcowa z lukasa po drugie ten zbiorniczek nic nie znaczy :) a po trzecie w Hiszpanach jest po tej samej stronie co w japońcach wiem ostatnio takiego oglądałem :) A wiec do rzeczy ... naj szybciej to po pompie hamulcowej bo jest mała i czarna i jest z lukasa :) na japońskiej pisze ASIN i jeszcze po tym że w Hiszpanie rączka do otwierania maski jest okrągła a w japońcu jest prostokątna
Diesle mają wspomaganie, natomiast nie wiem jak to do końca jest z benzyną, bo jak przeglądałem ogłoszenia to część aut od 2000 miała, a inne (w tym mój ) nie.
No a ja niedawno kupiłem samuraia i jestem jeszcze kompletnie zielony w tym temacie.
Kupiłem samuraia rocznik 99 1,3 benzyna i to narazie wszystko co o nim wiem. Może ktoś mi jest w stanie powiedzieć jaki to model dokładnie? Czy jest na wtrysku? no i jaki rodzaj rozrządu jest u mnie? pasek czy łańcuch?
joj [Usunięty]
Wysłany: 2011-08-16, 19:52
shagger napisał/a:
No a ja niedawno kupiłem samuraia i jestem jeszcze kompletnie zielony w tym temacie.
Kupiłem samuraia rocznik 99 1,3 benzyna i to narazie wszystko co o nim wiem. Może ktoś mi jest w stanie powiedzieć jaki to model dokładnie? Czy jest na wtrysku? no i jaki rodzaj rozrządu jest u mnie? pasek czy łańcuch?
dobre! kupił, a teraz pyta, hehehe
jeżeli to nie składak, to masz wtrysk z paskiem, łańcuchów w samcach o ile dobrze pamiętam nie było...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum