Wysłany: 2013-07-15, 09:33
spoko, przy drugim podejściu zadziała efekt doświadczenia i będzie znacznie lepiej. Przy kolejnych dojdzie Ci już pamięć mięśniowa, a po którymś tam razie zrobisz to z zamkniętymi oczami :D trenuj, żuj, pij i kochaj!
otwór w półosi jest ale tam nie ma żadnego gwintu ja zakupiłem sobie szczypce wew i zew do segerów przy okazji remontu motorynki i jak lubisz sam dłubać to na pewno się kiedyś jeszcze przydadzą polecam nie dużo pieniądze
_________________ 1.SJ410 + graty do nowego projektu mosty tojka lj70 reszta w budowie ...
Mam takowe szczypce tylko troche spracowane. Ten seger mocujacy szprzegielko z poloska nie ma oczek tylko jest zakonczony trojkatami tak jakby do wewnatrz, przez co nie jest to tak latwo chwycic poniewaz sie zeslizguje. Nie wiem czy to oryginalne takie czy ktos wlozyl zeby mi uprzykrzac zycie :P Gwint w polosce jest i wyglada ze sluzy wlasnie do tego zeby wkrecic srubke i wyciagnac poloske do przodu, gdy ta sie schowa podczas nakladania np sprzegielka. Odkrecilem jedno i nawet dzisiaj na spokojnie zalozylem ten seger bez pomocy ... ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum