Wysłany: 2011-01-25, 17:01
u mnie nie, u mnie sobie mruga, a co do liczenia to potrafi raz chwila przerwy szybsze dwa razy i potem po dłuższej chwili ten sam cykl, a usuwać to jakoś ? tak jak tutaj http://www.wrzuc.to/08Uuj1.wt
czy wlacza wam sie kontrolka check engine po przekreceniu kluczyka, a potem gasnie?
pytam bo u mnie jeszcze nigdy sie nie zapalila
Jak dobrze kojarze to mi sie wlaczaja wszystkie kontrolki po przekreceniu kluczyka i gasna odrazu po odpaleniu. cos nie tak mam? dodam, ze sami z 92r. pzdr
Wysłany: 2011-02-05, 01:00
kupiłem sucze z 90r sprowadzoną z niemiec dwa miesiące temu więc nie wiem ile miała nastukane, za taką przyjmność łącznie z wymianą czy naprawą zawru ssania i elektryką zapłaciłem 380zl
no to ok ale raczej z wtryskiem paliwa to ta twoja robota w aso nie miała za dużo wpólnego dla tego w miare normalna cena sam wtryskiwacz to pewnie w okolicach 600- 700 zł a gdzie do tego robocizna sam pracuje w serwisie to znam ceny
_________________ 1.SJ410 + graty do nowego projektu mosty tojka lj70 reszta w budowie ...
Wysłany: 2011-02-06, 15:08
A teraz wycieka mi płyn chłodnicy w okolicach miski olejowej !!!
[ Dodano: 2011-02-08, 18:24 ]
jasne jest że to raczej nie z miski bo tam nie ma prawa występować płyn chłodniczy, ale mi się wydaje że to z pod pompy a tam po prostu cieknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum