-samurai na holenderskich blachach ma szerokie mosty i przespawane felgi więc jest szeroki, silnik 1,3 i gaźnik od pony
-niva seryjna (tylko delikatnie podcięte nadkola) ale ku zaskoczeniu wszystkich (chyba nawet samego właściciela) jeździła tam gdzie my i choś na trochę więcej razy niektóre przeszkody, to dawała radę aż miło. Jak wrzuci lepsze opony i podniesie ją o kilka cm to będzie rządzić
-a u mnie silnik jest seryjny 1,3 tylko gaźnik webera, a do tego reduktor od litrówki i zwolnione mosty do 5,125
A też wrzucę swój filmik z tego wypadu co chomik:) Będzie jeden nie konkursowy więcej. A co do śniegu do u nas prawie przez całą zimę jeździ się w śniegu a że i błota nie brakuje to tylko lepiej. Film kręcony w okolicach Hałdy Wałbrzyskiej.
-niva seryjna (tylko delikatnie podcięte nadkola) ale ku zaskoczeniu wszystkich (chyba nawet samego właściciela) jeździła tam gdzie my i choś na trochę więcej razy niektóre przeszkody, to dawała radę aż miło. Jak wrzuci lepsze opony i podniesie ją o kilka cm to będzie rządzić
E tam - lusterka ma od Poloneza jeszcze :) Dziwne, ze przy tej wersji z nowymi światłami ma drzwi z szybami trójkącikami (przeszczepiany tył?). Takie były tylko w tych najstarszych 1.6 i niestety później z nich zrezygnowano - a szkoda, bo to był fajny patent.
Chomik powiedz przyjacielu skąd masz taką zaje...ą osłonę przeciwsłoneczną. Czy toto jest gdzieś w handlu?
ta osłona przeciwsłoneczna jest oryginalnie na szybie. To nie jest naklejka, a szkoda bo z chęcią bym się jej pozbył. O ile w jeździe po asfalcie nie przeszkadza, to w terenie (a 99% czasu właśnie tam spędza mój Żółtas), a tym bardziej nocą, jest denerwująca, ponieważ zmniejsza pole widzenia przez i tak nie za wielką szybkę w samuraiu.
Co do gaźnika i tego "czegoś" na masce to tak jak Adalbert napisał. Może kiedyś odbuduję drugi układ alternatora i akumulatora, ale jak na razie nie jest to mój priorytet.
U mnie śniegu pod dostatkiem jest, musieliśmy stosować manewry wymijające bo niektóre polne drogi były zawiane na metr (nie przesadzam).
(z uwagi na kilka brzydkich słów wypowiedzianych w euforii, zaliczam ten filmik do kategorii +18 (sokratesb bez obrazy :D )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum