Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2014-06-15, 10:39
mimo gumy i godzinnej straty :) przesądziła o pierwszym i drugim miejscu czasówka :)
dobra robote chłopaki zrobiliśmy:) a organizator sie śmiał na poczatku jak mówiłem że bedą pierwsze trzy miejsca nasze:)
jeepy tonęły , zmoty sie wszędzie ciągały a my wszystko na kołach z trapami :) gratuluje panowie :)
nastepne rajdy też muszą być nasze :)
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Wysłany: 2014-06-16, 08:01
zderzak? ;) mój pilot za dużo czasu spedza na siłowni :) i jak byliśmy w Raszągu to sie wkleiłem i ni do przodu ni do tyłu nie dało rady wyjść , to jak Sebastian sie wkurzył, wziął złapał za zderzak i mnie chciał wyszarpać niestety zderzak sie pogiął a samochód dalej w błocie siedział :)
Wysłany: 2014-06-16, 23:17
no i po jeżdżone :) zostawic u kogoś samochód i kluczyki , to Ci go weźmie i rolke zaliczy ;/ bart9018 radze Ci zabrać swojego samuraja od sebala bo i twój może być pogiety
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
bart9018, chłopaki mają fantazję:)
Twojego Samuraia jak świnię nauczą latać! :D
Seba i Rumun, jak nic zmajstrujecie przy aucie barta, to jesteście cioty!
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Wysłany: 2014-06-18, 07:46
mnie niestety przy tym nie było sam rozjebał i to mojego :( a jego padaka stoi w garażu i predko nią nie wyjedzie bo zanim mojego naprostuje to sie zejdzie. przednia szyba i dwie boczne poszły, przedni prawy słupek wgiety do środka, i w ogóle cały krzywo stoi.
Bart u niego wszystko jest możliwe weźmie jaką rurke , przyspawa i bedzie miał wał
Maver ciekawe czy jak by twój tu stał to byś tak pisał ;) he he
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum