Wiek: 49 Dołączył: 31 Maj 2013 Posty: 211 Skąd: Okolice Warszawy
Wysłany: 2014-07-16, 12:19
Na Dusznie będzie organizator Wschodnich Bezdroży więc nie będzie problemu z zapisaniem. A może ktoś wygra wjazd. Chłopaków z podlasia4x4 już powiadomiłem że sa problemy z rejestracją . Jak ktoś chce się zapisać na WB to pisać na PW do mnie podać imię nazwisko i tel . Przekarzę Gwizdkowi albo Sławkowi.
Ostatnio zmieniony przez Pączek 2014-07-17, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Ja na podlaskim forum rejestrowałem się sporo czasu temu i do dziś mnie admin nie wpuścił, widać ma gorsze dni
Swoją drogą, mam nadzieję, że tym razem lepiej się postarają, a nie tak jak na grudniowym rajdzie - 90% pieczątek typu jo-jo, typowo na zakatowanie sprzętu i zanudzenie na śmierć załogi
Za to bankiet po rajdzie pierwsza liga
Powiem że nie zachęciłeś, czyżby kolejny wyścig wyciągarek przez bagna ?
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2014-07-17, 00:21
Na wschodnich bezdrożach nie byłem, więc do końca się nie sugeruj, być może wb różnią się konwencją in plus, ja byłem na grudniowym duchu puszczy organizowanym w tej samej okolicy i przez tą samą ekipę.
Pieczątek na bagnie właśnie mi strasznie brakowało tj. były takowe, ale w mniejszości i na dodatek musieliśmy je odpuścić z powodu awarii, było za to mnóstwo pieczątek typu jo-jo tj. wbijasz się na pełnym gazie pod górkę między drzewa, podbijasz, wycofujesz się i tak do znudzenia Nienawidzę takich pieczątek, bo nic ciekawego nie wnoszą, a jedyna możliwość ich zdobycia to but w podłodze, a nie techniczna jazda, z resztą po przeryciu podjazdów przez co bardziej sciśnieniowanych kierowców, pieczątki są nie do zdobycia nawet dla mocnych maszyn.
Na żadnym rajdzie nie widziałem tylu porozbijanych o drzewa samochodów
Wiek: 49 Dołączył: 31 Maj 2013 Posty: 211 Skąd: Okolice Warszawy
Wysłany: 2014-07-17, 07:03
Byłem na Wschodnich Bezdrożach w tamtym roku i impreza była super i pod względem organizacji i pod względem Imprezy która przerodziła się w koncert Eva Basta( znajoma ekipy) Gdzie w jednej chwili na bazie było całe miasto i okolica. Medycznie Rajd zabezpieczony porządnie przez Rescu Offroad Team(zgłoszeń za wiele nie było). Jedyne co mnie osobiście denerwowało to że są problemy z miejscami noclegowymi ale idzie to przeskoczyć. WB to rajd który całkowicie różni się od Ducha Puszczy który jest rajdem bardziej Turystycznym (w tamtym roku na starcie 183 auta w większości seryjne) dlatego odniosłeś wrażenie że trasy są prostrze i mniej techniczne bo raczej nie wpakujesz się w błoto po szyby turystycznym dupowozem. Ogólnie atmosfera rajdu jest super gościna naprawdę nie do opisania. My napewno lecimy do Gródka.
Tu jest parę fotek z WB z tamtego roku z imprezy i bazy rajdu.
https://www.facebook.com/...11141305&type=3
Panowie Ważna informacja od Organizatora Wschodnich Bezdroży 2014
Rozmawiałem z Sławkiem i prosił aby osoby zainteresowane startem na Wschodnich Bezdrożach pisały na email: slawek.rudnik@gmail.com Również osoby które dokonały rejestracji na forum podlasie4x4 proszone są o info o odblokowanie konta podać należy nick(zapora antyboot blokuje niektóre rejestracje i dlatego admin nie wie że jest nowa rejestracja)
Robo wraca z urlopu w tym czasie.
Dany w sumie nie wiem dlaczego nie jedzie - chociaż ostatnio ma z autem kilka problemów.
Bart - chyba go żona nie chce puścić, bo to pantofel :) prawda Bart? :D:D
[ Dodano: 2014-08-07, 08:16 ]
A jeszcze Moziembl.
Moziembl jedziesz na wschodnie? Musisz zdążyć.
A jeszcze Maror.
Zawieszenie poskładane?
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2014-08-07, 08:23
a no bo z tego co słyszałem to inicjatywa wziecia żon na rajd wyszła od użytkownika robo i sie zdziwiłem że on nie jedzie
barta żona puścić nie chce? przecież by z nią pojechał
a jeśli ktoś tutaj nie pojedzie a w najbliższym czasie ma ochote pojechać to zapraszam na Rasząg
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Bart chyba zraził swoją żonę jak ją woził w wiertarce swojej.
Zawsze w aucie był huk od napędów, nie szło rozmawiać, nawet nie miała jak krzyczeć na barta :) a do tego często Bart podkładał pod "cztery litery" małżonki tekturę, bo przecież fotele były świeżo kąpane :)
[ Dodano: 2014-08-07, 08:31 ]
Bart chyba zraził swoją żonę jak ją woził w wiertarce swojej.
Zawsze w aucie był huk od napędów, nie szło rozmawiać, nawet nie miała jak krzyczeć na barta :) a do tego często Bart podkładał pod "cztery litery" małżonki tekturę, bo przecież fotele były świeżo kąpane :)
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 208 Skąd: PAROLE
Wysłany: 2014-08-07, 23:51
moziembol wyrazy współczucia
A na bezdroza nie jade bo nie moge wziac urlopu to raz a dwa to faktycznie zona nie specjalnie lubuje sie w autach którymi jezdzimy ( delikatnie mówiąc) witara byla koszmarem a samurai na mazurach ?? nawet nie smiem jej proponowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum