Również po założeniu OME strona kierowcy była wyraźnie wyżej niż pasażera (kierowcę traktują jako dodatkowe stałe obciążenie). Po kilku miesiącach prawie się wyrównało, po za tym... W jeździe nic nie czuję, nie przeszkadza mi, olałem temat
_________________ Jimny M16A
Samurai 1,6 TD odszedł
Jutro wkleję zdjęcia umytego stojącego na równym , na resorze ma A B ale na jednym tak pisze... martwi mnie lewy przedni bo mi się brzydko wywija w drugą stronę jak by był oklapnięty.
[ Dodano: 2011-03-09, 19:35 ]
Poprzez słowo zużyją miałem na myśli to że szybciej się wyprostują (stracą parabolę). Ja z tyłu nie miałem odbojów i teraz mam nieźle pofalowane resorki. Teraz będę musiał je oddać do kowala.
No długość powinna być taka żeby resor się nie przeginał w 2 stronę. Oczywiście można założyć jeszcze dłuższy tylko że wtedy masz mniejszy skok zawieszenia.
Zawias OME gwarancji jest 12 miesięcy, narazie reklamuje tak jak mi mówili przez zdjecia bym porobił i im przesłał, w Wtrasku bo on jest głównym przedstawicielem OME na POLSKE, I MI POWIEDZIELI ŻE NIC TAM NIE WIDZĄ DZIWNEGO....? wmawiaja mi że amory nie są z kąpletu, może odbojów nie mam? i polibusze pewnie tez jakies polskie....A najlepsze że oni nic tam dziwnego nie widzą oklapł i tyle bo go mocno exploatowałem...
niby jest gwarancja a tak naprawde to jak im to udowodnic że to nie zmojej winy tylko wada resora paranoja....
Napisz żeby załatwili dla twojej suki VIAGRĘ to może wstanie!! Postrasz sądem!! zwykłe GNOJE i tyle człowiek płaci człowiek wymaga, nie dziwił bym się gdybyś kupił na szrocie!! Życzę powodzenie odzyskania kasy lub nowego zestawu!!
tak już jest z takimi firmami jak OME itp. zazwyczaj mają klienta w d. kupisz klapnie - martw się sam a jak chcesz reklamować to znajdą 1000 powodów by reklamacje odrzucić a to złe wieszaki a to złe amory a to złe odboje a to złe użytkowanie.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum