Wysłany: 2014-11-28, 23:34
Właśnie komponowałem Ci PW - ale skoro, padło publiczne nawiązanie to się ustosunkuję publicznie. Chciałem Cię właśnie prosić o podanie nr rachunku tej akcji, bo chciałem "wykupić" licencję na to cudo coś zmajstrował. Osobiście się nie stawię by do puszki coś wrzucić, ale chcę docenić Twoje zaangażowanie w sposób jaki wskazałeś na stronie.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Z tego co wiem, to konta nie ma bo w naszym pięknym kraju trzeba mieć jakieś pozwolenia/zezwolenia/zaświadczenia, żeby takie konto legalnie uruchomić.
Ale chyba każdy się potrafi przejrzeć w lustrze i podjąć jakąś "akcję dług spłacającą" wg własnego uznania i sumienia.
Górnolotnie to zabrzmiało...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2013 Posty: 189 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-12-06, 19:26
No i po imprezie start uważam za bardzo udany
Dzięki za wspaniałą atmosferę, pozdrowienia dla forumowiczów którzy zaszczycili imprezę swoja obecnością!
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2014-12-06, 22:14
maro20 napisał/a:
No i po imprezie start uważam za bardzo udany
Potwierdzam było bardzo fajnie..... sprzęt wytrzymał i nawet spisywał się jako tako ..... a rozdawanie nagród na koniec oraz fantów za losy to już w ogóle było dwie godziny zrywania boków
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2013 Posty: 189 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-12-08, 19:23
moziembl, To w pierwszej kolejności znajomy Zaixta ale będziemy mieli dostęp do zdjęć za parę dni będę u niego jutro przed południem i zapytam. Na razie przesłał mi jedną fotkę i jest zaj...sta!
Robi też koszulki i kubki z nadrukami o dowolnej treści (powód mojej jutrzejszej wizyty)
Nie chciał bys Maćku mieć koszulki ze swoim bolidem?
[ Dodano: 2014-12-09, 14:17 ]
Dla zainteresowanych zdjęciami:
dostępne są na FB szukać :jacek Buller
lub można wysłać maila do Jacka z zaznaczeniem "integracja dla choinki" (by wiedział o co chodzi) na adres www.digital-art-paint.pl
Ja mam już wszystkie
W Wawie z reguły jest spora w tym roku podobno 180 aut. Nagród na loterii jest tyle że że losowania trwają 2 godziny i to nie po jednej sztuce tylko w pakietach tworzonych spontanicznie na scenie. Także zapraszam Sam w przyszłym roku
8:00-9:00 rejestracja uczestników w bazie imprezy
9:00 - odprawa uczestników.
9:15 - wyjazd na trasę imprezy
9:30 – 15:00 - czynne będą próby czasowe.
16:00 – zamknięcie zdawania kart
17:00 – KONKURS i ogłoszenie wyników
19:00 - zakończenie imprezy.
Patent ze sprężyną był w jednym Jeep-ów którego widzialem w Półtusku i tu też był rzucał się w oczy przez nie oryginalny dziwny most. Jak zajrzeliśmy dokładniej to ukazała się ta oto ciekawa konstrukcja wiec ją uwieczniłem.
Przyzwyczajać się trzeba powoli.
W zeszłym roku było kilka VW Touaregów (teraz już nie było - albo się rozpadły albo nadal w warsztacie stoją )
Takie czasy nadchodzą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum