My już w domku, szkoda że teren zamarzniety ale błoto było, rumun cały czas się zakopywal , źle nie było, na koniec u rumuna wentylator się zjaral i syf w paliwie non stop auto przerywalo, za tydzień możemy się ustawić np w wyszkowie lub gdzie kto woli,
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-02-16, 08:24
niestety było tak jak czesio pisze
silnik mi przerywał i mimo że teren zmarźniety to cały czas sie zakopywałem
jak ktoś preferuje to za tydzień zapraszam do wyszkowa /krąg .
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Rumun chyba bedzie trzeba odpuścić znów niedziele bo cały czas mróz jest i bez sensu jest jeździć po zamarzniętym terenie, ale zobaczymy blizej weekendu
Wysłany: 2015-02-20, 15:57
no właśnie też tak pomyślałem , ale cały czas mam nadzieje że mróz odpuści i przyjdzie ciepło jak mi sie uda dzisiaj samochód ogarnąc to jutro sie przejade i zobacze czy zmarznięte czy nie
[ Dodano: 2015-02-20, 15:58 ]
wiec jeździć nie jeździłem ale pogoda jest ładna i możesz przyjeżdżać
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
rumun mowiłeś ostatnio że mi koło tylne lata na boki ;- wczoraj sprawdzałem to było odkręcone lewe i prawe a ogólnie mam żal do was że nie jeździliśmy i musiałem się upić
Wysłany: 2015-02-22, 21:47
czesławie , dzisiaj trzeci wentylator rozwaliliśmy :D i też sie upiłem gdyż iż sprzedałem mój pierwszy samochód 4x4 czyli uaza :D
i bardzo mi smutno było.
zapraszam za tydzień bo napewno coś pojeździmy
Zajxt przygody były mega w niedzielę dopiero wieczorem do domu udało się zjechać, ale za to inny człowiek w poniedziałek wyszalalem się i jest git, koniecznie za tydzień, na Ełk rumun się zapisuj
[ Dodano: 2015-02-26, 18:35 ]
Panowie ktoś w niedzielę jeździ, o 9 spotykamy się w wyszkowie będzie około 5-8 aut
Ja jade z Artem ale zupełnie lajtowo w okolicę Nadarzyna (nie ma specjalnie wody) :))
Jak tam maro pojazdówka?? zapodaj jakieś zdjecia jak posiadasz.
Dany Było lightowo, ale i tak udało się zakopać : ) - szczęśliwie mikołaj przyniósł Maro kinetyka!
Szkoda że nie było więcej autek bo byśmy z dodatkową asekuracją wjechali w znacznie gorsze miejsca, których tam kilka jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum