No kurda pany nie zgadaliśmy się na miejscu
My w piątek urwaliśmy wahacz więc zawijka do bazy i spawanie przez nockę. W tym roku była znacznie lepsza formuła rajdu z tym wjeżdżaniem do gniazd bez odliczania czasu. Czasami się korkowało ale można było z głową pozbierać pieczątki bez dobierania sobie kolejności. Zresztą jak się patrole wklejały to i tak trzeba było czekać
A o rolce tojki słyszałem opowieści jak na próbę podjechałem Przy okazji patrząc jakie samochody startowały w turystyku to już się nie przejmuję fabryką do słupka B. Na tym bałtowie pierwszy raz kogoś cofnęli - tą kobitę z czerwonego tomcata bo od razu były protesty.
tylko trzeba by było sporo zainwestować w windy, bo na przód przydał by się jakiś grzechotnik, albo chociaż x dyna (swoją drogą, mieliśmy taką w Toyocie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jak to robiło w tak ciężkim aucie), a na tył cokolwiek, byleby się nie popsuło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum