hmmm, ktoś napisał coś o katalogu Kocham takie podejście do sprawy...
Ludzie, nie kierujmy się już tym co umieszczano w dowodach w rubryce model, czytajmy katalogi! Tylko, że wg nich pompa wody do mojego KJ'ta nie pasuje od 2.8CRD, a w rzeczywistości pasuje do 2.5 CRD, więc na h... takie katalogi?! Miałem 3 Samuraie i wiem co było napisane w dowodzie, zresztą jeźdżą teraz po Polsce i poznacie je po napisach SJ413, SJ Samurai i Samurai na ich drzwiach bocznych
echhh, a to że w 80 latach pisano w Japonii Jimny zamiast Samurai też pewnie nikt nie wie
A wracając do tematu Hiszpana to tak jak pisałem wszystkie gniją jednakowo, a skoro nie widać różnicy to?
Jeżeli kupiłbyś w Hszpanii, gdzie śnieg pamietają najstarsi górale nizinni i sprowadziłbyś, to byłby udany zakup, aczkolwiek Samuraiowi wystarcza tylko wilgoć w powietrzu, aby pordzewiał...
piszesz więcej luzu a sam się spinasz jak byś był jakiś guru, każdy kto podważy twoje zdanie się myli, kiedy zdążyłeś zjeść wszystkie rozumy ?
btw. suzukowe katalogi z ASO też kłamią ?
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
rzadko bywam na forum w razie pytań 6o8 o28 o94.
joj [Usunięty]
Wysłany: 2011-07-22, 14:40
więcej luzu, odnosiło się do wyboru między Hiszpanem, a Japońcem
za żadnego guru się nie uważam, poprostu nie lubię wmawiania innym cudów z katalogu, bo poza nim są jeszcze inne punkty odniesienia
Kolega pytał jaki ma model, a ma SJ Samurai i twój katalog niestety tego nie zmieni
Pozdrawiam .
[ Dodano: 2011-07-22, 14:49 ]
apropos tej różnicy między Hiszpanem, a Japońcem, to przypomniało mi się, że Santana miał resory bardziej miękkie od Japońca, bo przeznaczony był na trasę.
jak widac takie konwersacje pozwalają przypomnieć wiele ciekawych rzeczy
guru guru, mądrowałeś z jeepem teraz zaczynasz mądrować tutaj, uważaj bo zarozumiałość zacznie Ci wypływać uszami.
skąd czerpiesz tak magiczną wiedzę i wiesz, że santana to produkt przeznaczony na trasę, vitary produkowane przez santane też mają springi z miększego drutu, bo są przeznaczone na trasę ?
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Panowie, nie warto się kłócić o takie pierdoły. Jak to mówi stare przysłowie pszczół; "Racja jest jak dupa- każdy ma swoją".
Tutaj pytanie do JOJ- czym się różni Sj Samurai od Samuraia? Bo jak żyje to jeszcze nie widziałem Sj Samuraia.
_________________ Kto smaruje ten jedzie.
joj [Usunięty]
Wysłany: 2011-07-23, 10:08
Yabu napisał/a:
... jak żyje to jeszcze nie widziałem Sj Samuraia.
za krótko żyjesz, pożyjesz dłużej to zobaczysz, albo i nie
pisanie typu: "jak żyje to nie widziałem..." jest conajmniej śmieszne
slavok, jako twój guru nie mogę Ci zdradzić tajemnicy skąd czerpię takie informacje
dobra, nie mam zamiaru kłócić się, bo jak widzę nie ma to sensu - większość posługuje się katalogiem części i zmysłem wzroku, a inni gdybają, a co najgorsze po dłuższym czasie myślą, że to o czym gdybyli jest prawdziwe, a w ostatecznie uświadamiają w tym innych, a szkoda..., bo w ten sposób rodzą się mity i rozprzestrzeniają jak zaraza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum