Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Gru 2010 Posty: 1476 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2015-04-19, 00:23
Tak będę przyklejał maty wygłuszające na podłogę i boki i może na ścianę grodziową żeby było troszkę ciszej. W końcu planowany roczny przebig to min 15tyś km :)
Sam, torebkę to nie ale już zamówiłem buty z krokodyla :)
Wiek: 51 Dołączył: 03 Sie 2014 Posty: 49 Skąd: Wawa\Piastow
Wysłany: 2015-04-19, 20:50
Jest inspiracja i motywacja...
Jeszcze tylko większe kółka bo te wnęki do obecnych trochę za wielkie.
Pewnie zestaw do przełączania po lakierni.
Tylko w krzaki go nie bierz bo porysujesz a szkoda by było!
_________________ OME+KAM+Warn+5.12+serwo+inne szpje i patenty. Zasadniczo to już Jimmurai
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-04-20, 16:59
dlaczego wszyscy piszą żeby go nie porysować?
nie rozumiem was wcale, nie po to sie kupuje taki samochód żeby cały czas asfaltem jeździć tylko jego żywiołem jest błoto, las itp.
co do samochodu to bardzo ładnie pomalowany sam planowałem u siebie na taki pomalować ale bedzie pewnie taki jak u Ciebie na awatarze tylko że czarno pomarańczowy
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
znajdź sobie Yenko ten typ świateł (z ringiem) tylko do Golfa I ...ja właśnie teraz zakładałem takie u mnie tylko wersja clear bez ringa (spójrz na foto w temacie "Mój Ronin...").. trzeba dowiercić dwa otworki i to wszystko (bo blacha dookoła jest okrągła - a nie jak w golf II kwadrat - i pasi gitara...
odrazu możesz wyrazić opinie odnośnie mojego ostatniego zapytania w moim temacie
_________________ Były rowery, quady i crossy w terenie...teraz się do Samuraja przesiadły dwa lenie :)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 581 Skąd: WWA
Wysłany: 2015-05-01, 17:00
Chyba tutaj coś jest ---> http://samurai.org.pl/vie...er=asc&start=60 Gorbi mi to kiedyś pokazywał i chyba tam było dalej w postach o różnicy między lampą z I i II Ale nie przegryzałam się przez temat, więc wybacz jeśli zaśmiecam.
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum