Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 782 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2012-12-24, 13:23
Haha no na wakacje by byl zajebisty wyjazd no ja mam maly problem bo mam 1,6TD i w dowodzie nie wbite mogly by byc problemy jak by paly albo straz graniczna sie przyczepila no jak mi sie uda to moze jakos to pozalatwiam ale jeszcze mnie duzo roboty czeka jaki przy suce bo blacha i male wycieki sprezynka sie robi haha jest wiecej do zrobienia niz mniej ale fajnie by bylo pojechac moze sie kiedys uda
_________________ 1,6TD VW, kopia Simex, kinetyk, lift nie wiem o ile haha ale daje rade, spring, CB-radio tel. 883-043-572 w razie W
Death aż tak nikt ci dowodu nie będzie sprawdzał chyba że masz jakąś kartotekę
Ja bym też się pisał na wyjazd offroadowo-biesiadny mimo że ciężko będzie cookolwiek do mojego zapakować
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2012-12-30, 11:44
Może dadzą, a na pewno by chcieli
Ale suzą to męczyć taki kawał, już bym wolał wziąć partola albo motór, w sumie na motór podobna ilość gratów mi wchodzi, co do samca
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2012-12-31, 19:09
Tylko u mnie ze zbiornikiem 20l na PB musiał bym dolewać paliwa co 100 pare km. Plus przy moich przełożeniach prędkość 65km/h była by optymalna a 80km/h to już lekkie katowanko silnika . A pro pos Patrola to fajny pomysł jak by coś większego jechało, w razie jakiegoś holowanie itp. Muszę pogadać ze znajomymi Ukraińcami z roboty, dwóch z nich mieszka zaraz za polską granicą, nawet jak bym ja nie jechał to mogli byście gdzieś na łące legalnie przenocować z wody skorzystać itp.
Tylko u mnie ze zbiornikiem 20l na PB musiał bym dolewać paliwa co 100 pare km. Plus przy moich przełożeniach prędkość 65km/h była by optymalna a 80km/h to już lekkie katowanko silnika . A pro pos Patrola to fajny pomysł jak by coś większego jechało, w razie jakiegoś holowanie itp. Muszę pogadać ze znajomymi Ukraińcami z roboty, dwóch z nich mieszka zaraz za polską granicą, nawet jak bym ja nie jechał to mogli byście gdzieś na łące legalnie przenocować z wody skorzystać itp.
Znajomości za granicom mogą się przydać.
Mam kolegę chętnego na wyjazd.Chętnie do paliwa się dołoży . Jest ktoś chętny na pasażera (pilota)?
Termin wyjazdu jest sztywny? Noce w maju mogą być jeszcze zimne. A ja nie nie nie lubię zimna
Może było by bezpieczniej. ale wstawanie na komendę, jazda na komendę, sikanie na komendę.
Nie do końca mi to odpowiada. Tak taki wyjazd sobie wyobrażam.
Z opisu wynika, że to raczej luźny wyjazd na rozkaz jest miejsce noclegu a jak tam dojedziesz to Twoja brocha.
Jest podana trasa przejezdna a jak chcesz sobie utrudnić to na szage ;)
Taka propozycja ale jak coś to i tak chętnie bym się wybrał.
_________________ yahoo33,
Samurai 1.6 16v - twinpower ;), Spring by Krzykku. Simex 31x10.5r15 Mosty 5.125, LR tył.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum