dzięki na pewno to w czymś pomoże jakoś z szwagrem to rozgryziemy :D a mozna prosić fotke z komory silnik w miejscu aku głównie chodzi mi o to jak tam się łączą przewody hamulcowe które idą z pompy i potem na tył itd jeszcze jakieś przewody elastyczne tam są chyba nie?:P
E, ale nie podłączajcie pompy hamulcowej do akumulatora. To nie jest dobre kung-fu
Elastyków hamulcowych nie ma w komorze silnika.
Do tego się przykręca gumę do której przymocowana jest rura wydechowa.
No chyba że mi się powróbliło i jest inaczej, zaraz przeszukam archiwum z fotkami 'Kozuni'.
Wysłany: 2014-01-15, 23:23
W moim koromyśle tego nie ma i nie było odkąd się nim opiekuję. Jak na rurę wydechową to chyba trochę za wysoko by było, chyba że w to idzie to gumowe ucho w które wtyka się zaczep od rury.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Pomógł: 6 razy Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 348 Skąd: WD i WWL
Wysłany: 2014-01-16, 19:43
Do tego przykręcasz gumowy wieszak do wydechu. Sam masz to na bank tylko w dieslu siedzi toto głębiej.
_________________ Wódka z lodem szkodzi na nerki. Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin z lodem rozwala mózg. Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
Wysłany: 2014-01-16, 22:06
No aż zanurkuję jutro za widności... Skrzynie raczej mam opatrzoną i moja fotograficzna pamięć tego nie odtwarza. Może to dlatego, że wszędzie widzę Anistonkę :D
Wysłany: 2014-01-16, 22:30
coś tam mają, dostałem nawet zapas do mojego Samka jak go przejmowałem. Nawet nie wiem czy nie ma jakiś podwójnych, ale to strzelam (nie koniecznie jak CR7 więc nie musi być trafione).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum