Michał ma spalanie oleju takie jak bęzyny i to nie od wczoraj haha. Spotkanie udane, pogoda w miarę, oby do następnego razu. Straty jakieś musiały być :D ZED111 twojej budy taż trochę szkoda ;)
Wysłany: 2014-04-14, 17:19
będzie musiało się wyklepać ;)
ale nie wiem czy jak nie przydzwoniłem w rów to nie uszkodziłem przedniego mostu :/
obadam później
przydałoby się jednak wysunąć most do przodu :)
bardzo zabawne :D haha nie sprawdzam ,serce sie wymieni cale ;) ;) ;) a zdjecie dobreee ... hehe co jeszcze macie to wklejcie tutaj ;) ja do srody powklejam swoje zdj a filmiki to na mail najwyzej ,albo na youtube ,zobaczymy ;)
Wysłany: 2014-04-14, 20:32
coś napęd na przód nie chciał wskoczyć, potem już działał :)
ale przez chwilę nie było miło jak pomyślałem sobie, że 90km przede mną a coś się z reduktorem dzieje lub mostem
buda tylko wgnieciona, nic nie popękało ani nie połamało się więc płakać nie będę ;) lekko się wyklepie i git
wydech do końca się rozpadł, ale to i tak było w planie do wymiany
ja mam tylko zdjęcie zasłony dymnej i wiszącej Vitary long
poza tym nie zdążyłem robić
jak były filmiki to prześlijcie namiary, chcę zobaczyć jak vitara traciła plastiki ;)
Wysłany: 2014-04-23, 18:20
SGL to mój, mieszkam pod GL aktualnie
Michał zapraszał to pojechałem do Wysokiej ;)
to niedaleko DB/Siewierza, zdaje się były kamieniołom
b. fajne miejsce
Wysłany: 2014-04-23, 22:21
w najbliższy weekend jest zdaje się trial w Wysokiej, ale też jeszcze nie mam gotowego samochodu, zresztą jeszcze nie czuję się by startować
jeśli uruchomię suzi to pojadę przynajmniej pokibicować ;)
a w weekend majowy MUTT ;)
Wysłany: 2014-04-23, 23:12
na tym ostatnim zjazd ten sam, góra się nie zmniejszyła :) dlatego stwierdziłem, że jednak z niej nie zjeżdżam ;)
doszła woda to fakt, ale przy zjeździe nie przeszkadzała
to zagłębienie przed górką jest zdradliwe, także przy podjeździe
tan biały Patrol, który przed nami próbował podjeżdżać, się o tym przekonał ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum