Wiek: 49 Dołączył: 31 Maj 2013 Posty: 211 Skąd: Okolice Warszawy
Wysłany: 2014-10-17, 16:22
Kostuch była ustalona z organizatorem zniżka przeze mnie jeśli będzie grupa z forum . To podałem info . Reszta wedle życzenia startujących co z tym zrobią.
[ Dodano: 2014-10-17, 16:23 ]
Rumun na Rynku w Pułtusku aż taki duży nie jest zauważysz
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2014-10-18, 22:18
moziembl napisał/a:
No i jak chłopaki pudło było ??? Tomek jak Daniel sprawdził, nie zajeździłeś go ?
Moziembl...... pudło było:-)
Maverick z Rumunem - pierwszy w wyczynie
zajxt z Waldkiem - trzeci w wyczynie
Didymos - ze mną pewnie gdzieś w pierwszej dziesiątce może piątce (dzisiaj podawali tylko pierwsze trójki)
Bart - na pierwszej próbie jego auto poległo
Kostuch - nie wiem które miejsce co i jak.
Byli jeszcze Krzyszaj na Quadzie
oraz Jaszczur i Maro jako kibice
Ja jako pilot?? trzeba by się było chłopaków spytać dwa czy trzy razy się pomyliłem ale i tak jako pierwsi już po 16 - tej zjechaliśmy do bazy.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 208 Skąd: PAROLE
Wysłany: 2014-10-19, 08:38
bart niestety nie zaliczyl nawet pierwszego OS-u s prawdopodobnie zerwało okladzine na tarczy sprzegla dosiadłem sie do znajomego znajomych który jechal autobusem (patrolniety koles) i nie mial pilota , startowal w klasie adventure (czyli ta dolozona w ostatniej chwili z wyciagarka)i zajelismy pierwsze miejsce aczkolwiek mala to dla mnie pociecha choc z drugiej strony ciekawie było popatrzec na wszystko okiem pilota
A podsumowujac cała integracje to wydaj mi sie ze pieczatki byly zbyt lajtowe i do zrobienia zwyklym bulwarem ,jedynie ostatnia próba ( żółta)byla dosc wymagajaca , porównujac impreze do zeszłorocznej mozna sie byo rozczarowac ,no ale w koncu miala to byc integracja a nie walka o zlote kalesony
Wysłany: 2014-10-19, 10:54
bart no to gratulacje jednak też dostałeś się na pudło
Powiem tak, rajd był skrojony pod Ciebie..... czyli o miejscach na podium decydowały szybkościówki, gdyby nie awaria miał byś puchar jak nic .
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2014-10-19, 12:03
Pod względem terenowym to była zdecydowanie najgorsza edycja Pułtuska (byłem na czterech), w zasadzie całą trasę jak i jakieś 90% pieczątek można było zrobić na samym tyle i AT-ekach, ciekawe i trochę bardziej wymagające były jedynie pieczątki w starym forcie, poza tym nuda, niestety susza dała się we znaki.
Gdyby nie walory towarzyskie, to byłbym wręcz rozczarowany tą imprezą, a tak jest tylko lekki niedosyt
Też nie wiem. Dwa razy zapomniałem sędziemu pokazać tapet ze wzrokami, więc jechałem bez stresu podziwiając jesień
Poza tym, po wodnym OS okazało się że przewód WN ma dosyć i resztę jechałem na ogół na 3 cylindrach.
Wysłany: 2014-10-19, 12:56
Mi impreza zasadniczo się podobała choć jak bym miał narzekać to bardzo mi się nie podobała sama końcówka imprezy.
Trzeba było czekać dwie godziny na wyczytanie wyników na nieoświetlonym zimnym placu przy bardzo monotematycznej muzyce nie idącej za bardzo w parze z duchem OffRoadu.
Samo wręczenie nagród przypominało bardziej przepychanki i siłowanie się na rękę między burmistrzem Pułtuska a (niektórymi) pijanymi uczestnikami niż ceremonię rozdania pucharów za zajęte miejsca.
Ale to tylko takie moje zdanie.
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2014-10-19, 13:23
Didymos napisał/a:
Pod względem terenowym to była zdecydowanie najgorsza edycja Pułtuska (byłem na czterech), w zasadzie całą trasę jak i jakieś 90% pieczątek można było zrobić na samym tyle i AT-ekach, ciekawe i trochę bardziej wymagające były jedynie pieczątki w starym forcie, poza tym nuda, niestety susza dała się we znaki.
Gdyby nie walory towarzyskie, to byłbym wręcz rozczarowany tą imprezą, a tak jest tylko lekki niedosyt
no niestety też musze potwierdzić słowa tomka
raz tylko założyłem wodery i to teżbyło do przejechania na kołach
bez woderów
wieeij takich prób i by było lepiej
wiec gratuluje maverickowi za czzas który zrobił na czasówce i wygrał tą integracje
szykujcie sie na ducha puszczy chłopaki
bo mam nadzieje że wystartuje swoim samochodem
pisząc to jestem pijany to przepraaszam za błedy
Wysłany: 2014-10-19, 14:30
Sporo osób coś kręciło .... może ktoś coś zmontuje.
Dyskutowaliśmy z Didymosem na temat przyszłych startów. Wszyscy się szykują i dopieszczają auta, wychodzi na to, że w przyszłym sezonie będzie duży deficyt pilotów. Sami kierowcy się deklarują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum