Wysłany: 2012-05-12, 10:57
egon dzięki za wzbogacenie mojego życia o nową informację :) czy ten "wystrzałowy" środek to specjalny jakiś musi być czy wystarczy żeby był łatwopalny?
ale za takie zgnojenie Willisa to bym zabił jak można zrobić coś takiego takiej legendzie, ale czasy fajne były jak ktoś miał jakieś lepsze zimówki to był czad a teraz simex to nic nowego pamiętam ja zaczęły się pojawiać simexy to każdy na rajdzie chciał takie opony obejrzeć i po dotykać haha
_________________ Its obvious why men lift there trucks... Fat chicks cant jump.
Lekki offtop, ale WARTO zobaczyć!! Mój mechanik z Krasnegostawu woj lubelskie, wariat ile wlezie buduje Poloneza na większych kołach, świetna produkcja!
[ Dodano: 2014-10-03, 21:10 ]
Coś dawno 'samce' nie grały w filmach, no ale jak jest kino akcji i moment 'lyryczny' to najlepszą dekoracją jest prawdziwy wojownik https://www.youtube.com/w...YGiyij5U#t=4517
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum