Wysłany: 2019-06-22, 11:31
Zapodaj jakieś podłaczenie silniczka na krótko, jak zadziała to instalacja może gdzieś rozpięta jesze po drodze. Jak nie zadziała to kup nowy do skody/vw, szkoda zachodu z reanimacją starego po mojemu.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Cześć! Mój silnik wycieraczek padł. Szukam nowego aczkolwiek nie znam się na tym prawie wcale. Jeżdżę Samuraiem blaszakiem. Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie i jaki silnik wycieraczek kupić?
Wysłany: 2021-05-10, 16:53
ja Ci radzę tutaj: http://samurai.org.pl/viewtopic.php?p=34943#34943 a jeśli możesz sobie pozwolić na taki luksus to sugeruję najpierw wyjąć stary i dobrać taki sam po prostu od dowolnego samochodu.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Czyli obojętnie jaki silnik wycieraczek kupię z tych wymienionych wyżej aut będzie pasować? Wiem, że może wychodzę na głąba, ale nie znam się na tym zupełnie
Silnik wycieraczek to raczej jest sprawny (chyba że się szczotki skończyły).
Najczęściej problem jest z wytartymi ścieżkami albo pogiętymi stykami na płytce sterującej.
Wyjąć z auta, otworzyć, wyczyścić, złożyć, zamontować z powrotem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum