Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2011-04-14, 12:43
skalpel rejestracje juz bede moze mial za 2 tyg i wole ja miec zebby gdziekolwiek do terenu dojechac a nie sie ukrywac
a po za tym dzis juz smigam do domu jutro wolne wiec sie posmiga, tym razem sprobujemy cos nagrac i zapodam jak cos
Dojazd jest największym problemem, to prawda. Tym bardziej, że ujebana Suzuka rzuca się mocno w oczy na ulicy. Chociaż zawsze możesz wpiąć 4 i skręcić byle gdzie z asfaltu w razie radiowozu na horyzoncie ;D Raz mnie to uratowało :DD
_________________ Gdzie Patrol nie może tam Samuraia pośle :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2011-04-15, 08:31
skalpel juz dwa razy tak ucieklem za drogim czekali u mnie na podwurku ale na szczescie koles ktory przyjechal wiedzial gdzie pracuje i mnie upomnial zebym ludziom sie na oczy nie zucał poki nie zarejestruje bo im gol chodzi i podpierdalaja
Wysłany: 2012-11-20, 16:29
Moja litrówka daje radę bez problemu. Na asfalcie szału nie ma, byle górka i prędkość mocno spada, po prostej i z wiatrem 110 pojedzie ;) , ale jednak brakuje mocy.
W terenie po prostu miodzio. Jeżdżę raczej po szutrze, pustyni, plaży i górach i nigdy nie było problemu.
"litrówka" sprawuje sie dobrze pod warunkiem ze zmienisz silnik :P opony 235/75 i litrowy silnik ma ciezko, 31 cali i przestaje sie toczyc... do miasta i na grzyby samochod bardzo dobry :)
Slavok, w Jimny'm JA11 wersja chyba tylko na rynek japoński. Chętnie bym takiego przygarnął, jak na moje potrzeby (bez topienia w błocie po klamki) mocy mu styka, a na OC mniej trzeba wydać, czort wie jak ze spalaniem, ale chyba też mniej niż przy 1.3.
Tak jak tu - spokojnie, bez piłowania do przodu https://www.youtube.com/w...bdNqlVafLc&hd=1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum