Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2015-11-28, 23:23
PrzemekWWL napisał/a:
Z informacji jakie uzyskałem od kolegi zajxta (Team GEX) to zdobyli 3 miejsca na podium;
Turystyk bez windy:
1 miejsce Rumun
2 miejsce Zajxt
Turystyk z windą:
2 miejsce bart9018
Gratulacje Panowie
Zgadza się tylko wprowadze małe uzupełnienie
Turystyk bez windy
1. Miejsce Rumun pilot Seba
2. Miejsce Zajxt pilot Robo
3. Miejsce Duży pilot Jachu (chyba chodzi o Yahoo ale mogę się mylić )
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-11-30, 21:50
No i moje kontrowersyjne 1 miejsce te same pkt, ten sam czas. Nie wiem , moze cigneli zapalke na ktorym miejscu kto ma byc? gratulacje dla wszystkich bo zalog bylo bardzo duzo a forum zajelo pudlo i troche za
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Wysłany: 2015-12-04, 10:45
Czy ja dobrze czytam te wyniki, że dwie załogi w tej samej setnej części sekundy zdawały karty? :D
Czy np. nasz GEX Team wystawił Samuraia z przyczepą :D i to są załogi samochodu i przyczepy? :D nie umniejszając nikomu oczywiście i szczerze gratulując podwójnego pierwszego miejsca i reszty pudła... tak tylko szukam "racjonalnego" uzasadnienia ;)
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum