Witajcie.
No to po poscie "hałasa"teraz nie wiem co zrobic:) do tej pory nikt nie pisal ze rozerwal "fiestowskie"
Posiadam suke z 1.8 is 140 KM,mosty samurai,kola 31 At,-juz 3 raz rozerwalem poduszke:/
Pierwszy raz myslalem ze stara,drugi raz ze moglem cos uderzyc reduktorem,ale 3 raz to juz nie przypadek:)
Osobiscie mam strach przed polibuszami ze rozerwie reduktor zamiast poduszki,wiec zakupuje fiestowskie(z zapasem:)i zobaczymy ile wytzymaja:)
_________________ Silnik 1.8 IS BMW,przełożony wieszak zaa przednią oś, OME,+dłuższe wieszaki,
Wzmocnione pochwy.
Hampel jimmy
Wały wzmocnione
Blokada tył ARB,Lekkie felgi, opona AT 31
Dla dopelnienia dramaturgii: 1.6 8v czyli potezne 80 koni mechanicznych i kola 225/75r15
Z jedna mala uwaga: U mnie zawsze bylo duzo strzalow ze sprzegla i agresywnej jazdy w stylu przejsc z ognia max do ostrego dochamowania silnikiem i wyjscie znowu pelna pyta Z tego typu szarpniec poduszki mogly byc niezadowolone :)
Ps: musisz mnie kiedys przewiesc po Poznaniu, bo ciekaw jestem samuraia z ISem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum