mysle ze moj nie bedzie gorszy, daj mi 2 m-ce
kapitalka auta, dokladam halogeny przeciwmgielne, szperacz, dalekosiezne, kolorekczarny mat albo moro ,alu od vitary plus opony puma mt, ogolnie suzi mi wyladnieje
mysle ze moj nie bedzie gorszy, daj mi 2 m-ce
kapitalka auta, dokladam halogeny przeciwmgielne, szperacz, dalekosiezne, kolorekczarny mat albo moro ,alu od vitary plus opony puma mt, ogolnie suzi mi wyladnieje
swiatla bede mocowal jak tylko przyjda, puscilem przelew czekam na towar. Juz wszystko mam w glowie oprocz tych swiatel nad bude- 4 sztuki. Narazie puki nie mam twardego dachu nad głowa kierowcy, wstrzymuje sie z ta opcja swiateł. reszta bedzie montowana jak tylko przyjdzie. dam fotki
pozdro
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Ja u siebie mam dołożone światełka podobne to tych z drugiego linka, którego umieściłeś.
Wymiary i szkiełka wyglądają na identyczne, trochę inne mocowanie. Mam je zamontowane w bardzo prosty sposób. Na przednim pasie między reflektorami, na taśmie dwustronnej + tyrtyrki:) Trzyma się na razie jak cholera.
Nie mam liftu budy a na dniach zamawiam wyciągarkę. Dzisiaj mierzyłem wymiary skrzynki (miejsce na wincha) i chyba będę musiał delikatnie podciąć pas przedni żeby upchnąć tam nowy nabytek. Wtedy zobaczę czy halogeny zostaną na miejscy, czy trzeba będzie im znaleźć nowe miejsce.
Albert, masz lift budy u siebie? Jaką masz wyciągarkę? Weszło bez problemu czy też ciąłeś?
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
u mnie musialem zmienic zderzak pod wyciagarke, pozatym weszlo, no troche podcielem atrape, ale zamaskowalem kratownicą od malowania walku i jest git!
wyciagarka 4mad, prawie 5 ton udzwigu,( dokladnie 4.5 t ) maly lifcik budy
wieszaki plus habrowanie resorow z dolozeniem piora, amory kayaba plus niedlugo polibusze
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
Ostatnio zmieniony przez albert 2011-01-03, 23:36, w całości zmieniany 1 raz
Zderzak już mam skrzynkowy pod wyciągarkę także z tym z głowy.
Bardzo nie lubię czegokolwiek podcinać w aucie. Mnie się zawsze podobały Samuraie właśnie takie jakie są. Im auto ma bardziej seryjny wygląd tym lepiej.
Dzisiaj jak wymierzyłem miejsce, nawet się zastanawiałem, czy nie kupić jakiegoś przechodzonego pasa przedniego do pocięcia, a ten który mam zdemontować i zostawić nie naruszony. Ale z drugiej strony, będzie leżeć w garażu i co z tego.
4Mad 10 000 czy 12 000 LBS? Pamiętasz który model (oznaczenie)?
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
10 000, juz kilka razy mnie uratowala, ostatnio wyciagalem z plazy ciezkiego jeepa strazy granicznej, oczywiscie bez zblocza wszystko
maselko...
przerobilem na pilot bezprzewodowy, ale wiadomo zalozyłem hebel do wyciagarki
jaka wyciagarka? tzn jaka chcesz kupić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum