Widziałem, w ŚMIETNIKU coś o koszulkach klubowych!! Jak tam z tym tematem?? Można je jeszcze dostać?? Jeśli nie to może admin zorganizuje takie koszulki w postaci cegiełek, które pomogą w utrzymaniu serwera (całego forum)?! Admin zebrałby kaskę tzn przedpłatę zamówił przykładowo w koszulki a MY UŻYTKOWNICY otrzymamy je od admina!! Oczywiście pokrywając koszty wysyłek, koszt koszulki, DUŻEJ FLASZKI dla admina oraz datek na działanie forum np. 10zł od 1 koszulki CO WY NA TO?? WSPÓLNIE USTALILIBYŚMY CENĘ TAKIEJ KOSZULKI ZAWIERAJĄCĄ KOSZTY OPERACYJNE
Jestem za. Tylko jeszcze na plecach zdało by się jeszcze takie duże logo.
Co do dużego loga na plecach to kiepski pomysł bo się plecy strasznie pocą jak się coś takiego zrobi. Do tego jeżeli nadruk jest sztywny to będzie to niewygodne i zacznie pękać. Już coś takiego przerabiałem.
Generalnie pomysł koszulek bardzo ciekawy. Jak będzie coś więcej wiadomo to podajcie cenę. Robiąc takie akcje zawszę jakieś środki na działalność forum by wpływały ;)
Jestem za. Tylko jeszcze na plecach zdało by się jeszcze takie duże logo.
Co do dużego loga na plecach to kiepski pomysł bo się plecy strasznie pocą jak się coś takiego zrobi. Do tego jeżeli nadruk jest sztywny to będzie to niewygodne i zacznie pękać. Już coś takiego przerabiałem.
Generalnie pomysł koszulek bardzo ciekawy. Jak będzie coś więcej wiadomo to podajcie cenę. Robiąc takie akcje zawszę jakieś środki na działalność forum by wpływały ;)
Ja tam miałem koszulkę z dużym logo Hondy na plecach i dobrze mi się ją nosiło. Najlepiej żeby każdy sobie wybrał jaką chce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum