Wysłany: 2011-04-08, 16:03 mosty samuraiowe i sjotowe
1.na forum 4x4 czytałem jak kolesie pisza ze maja poszerzony przedni most w samim czy to jest poprostu gadka offoradowa i to są poprostu zwykłe dystanse czy coś przerabiaja??
2. jak wygląda przedkładka szerokich mostów do sj -ta na wąskich jakie problemy czy jest sens ??
3 czy oryginalna blokada tylnego mostu od 1,0 sj pasuje do 1,3 sj czy trzeba coś przerabiac czy może temat bez sensu ?
_________________ 1.SJ410 + graty do nowego projektu mosty tojka lj70 reszta w budowie ...
1 , najprawdopodobniej była GADKA o dystansach
2, moim zdanie za dużo roboty przy tym jest trzeba od nowa uszy spawać bo w szerokim są inaczej niż wąskim moście
3, nie ma opcji założyć blokady do szerokiego mostu z wąskiego
Dokładnie , masz racje , szczerze to trochę inaczej myślałem A wiec wątpię czy dostaniesz oryginalną blokadę do samiego jeśli już ARB . Nie lepiej cały most z blokada Oryginalną dopaść ??
Witam,
jestem nowy na forum, nie znalazłem lepszego dzialu więc klikam tutaj.
Moje pytanie brzmi czy przedni most a w zasadzie mechanizm różnicowy pasuje z samuraja1,3 gaźnik do samuraja 1,3 na wtrysku. Mam szerokie mosty.
Prosze o szybka odpowiedź.
Pozdrawiam
Dzięki kolego zawias. Nie wiesz może czy ktoś posiada taki mechanizm w dobrym stanie do sprzedania? Szukam na allegro i mam problem. Jutro mam mieć info czy mają jeszcze most z rozbiórki takiego samuraia. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum