Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2016-12-04, 11:19
Lublin i pold to ta sama lampa, ale generalnie nie warto zakładać tego gówna, dostanie trochę wilgoci i gniazda żarówek tak korodują, że przepaloną żarówkę da się wymienić tylko razem z lampą
Lublin i pold to ta sama lampa, ale generalnie nie warto zakładać tego gówna, dostanie trochę wilgoci i gniazda żarówek tak korodują, że przepaloną żarówkę da się wymienić tylko razem z lampą
Kolejkę dla tego Pana
_________________ Bo ja wolno myślę.
Rozum zostawiłem na warsztacie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 11 Sie 2014 Posty: 198 Skąd: Szklarska Poręba
Wysłany: 2016-12-07, 23:52
Na oko są takie same jak w zderzaku od Krzykka (klik ). Może jego popytaj, gdzie się zaopatruje w lampki do swoich zderzaków. Raczej są to uniwersalne części ze sklepu z oświetleniem.
Dzisiaj taką kupiłem w motoryzacyjnym, bo mi błoto wciągło jednego klosza całe 18zł dałem. Pewnie nie są wieczne, ale u mnie rok śmigają. Leda, który nie jest tani szkoda by mi było rozwalić w terenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum