Wysłany: 2012-06-24, 13:42 Kostak iso do radia w samuraiu
Witam,
Chciałbym podłączyć radio oraz głośniki w swoim Samurai. Tyle że ja sie na tym jeszcze dokładnie nie znam. Nabyłem radio Alpine CDE- 9870R i teraz jak to podłączyć, w samochodzie mam kostke ale ona chyba nie pasuje do tych przejściówek które teraz można dostać na rynku, a znalazłem taka co by pasowała do radia
ale chyba nie pasuje do koncówki w aucie i co ja mam zrobić żeby to po ludzku działało? Nie wiem tez gdzie podłączyć głośniki do rozgałezienia tej koncówki co wtykam do radia? I co z antena, gdzie ją najlepiej umocować i jaka bedzie najlepsza i gdzie ja podpiąć?
Z linku który podał Hałas proponuję zacząć czytanie od działu 'Podstawy' http://djlj24.fm.interia.pl/kable/dolkab.htm
Potem już wszystko będzie łatwe ...no chyba że coś sobie wydumasz i zaczniesz kombinować
Dobrze, więc tak, postaram się juz mniej chaotycznie... mniej wiecej juz wiem o co chodzi tylko nie wiem skad wziąć koste - przejscie z kostki samuraja na iso.
[ Dodano: 2012-06-25, 17:54 ]
nie zauwazyłem postu i chyba to samo znalazłem, sprawdze mam nadzieje ze sobie poradze, tylko jest jeszcze jedna opcja gdzie w tym wszystkim podpiac kable od głośników?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum