Oryginał jest trójwargowy. Trzecia warga zabezpiecza w przeciwną stronę niż dwie standardowe - żeby błoto się nie dostawało od strony środowiska. Myślę że z tej racji można się wykosztować te 45zł :D
_________________ Jimny M16A
Samurai 1,6 TD odszedł
Odgrzewam temat, jestem w trakcie wymiany łożysk półosi, ale widzę że poci się most od strony wału jako że mam most wydłubany i leży na warsztacie w piwnicy to przy okazji wymieniłbym i ten uszczelniacz, ale targa mną dylemat bo wiem że nie powinno się rozkręcać wałka ataku i jeszcze raz skręcać z tą samą tuleją rozprężną, tuleja występuje tylko w komplecie z łożyskami chyba że się mylę, łożyska są idealne żadnego luzu osiowego ani bocznego. I trochę mi szkoda kasy na zestaw, tym bardziej że sam uszczelniacz w intercarsie kosztuje 27 PLN. czy się nie przejmować rozkręcić wymienić uszczelniacz skręcić z powrotem w to samo miejsce, i będzie git.
Jakie jest wasze zdanie ?
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum