niestety chyba będziesz musiał najpierw wymontować swój na wzór bo były różne i jak sobie kupowałem to nie znalazłem żadnej zależności jakie gdzie i kiedy były montowane... kup sobie przy okazji odpowietrzniki nowe jeśli nie ma w tłoczkach no i dobrze by było nowe przewody takie gotowe kawałki ale musisz sobie zmierzyć
_________________ SPOA, wieszaki 15cm, BMW powered - 160hp, 32"
podobno do santany sa inne i te oryginalne samurajowe trzeba lekko motać lub szczeki napwac .. chyba ze ci most ktoś wczesniej wymienił .. bo właśnie ostatnio tak miałem ..masakra hahaha ..powinni ci po katalogu dobrac lub po nr na cylinderku
Panowie - własnie jestem na etapie wymiany cylinderka (tłoczka) z tyłu w moim samuraju - jakby ktoś szukał, uwaga na różne rozstawy śrub mocujących, dobrze brac do sklepu swoj na wzor, bo inaczej bedzie krucho ;)
co do ceny znalazlem sklep tanszy niz allegro czy inne interparts/autolandy gdzie dostalem bez problemu cylinderek do swojego gratka.
sklep to http://www.japparts.pl/ - cylinderek kosztował mnie .... 32 zł gdy w autolandzie jaki mieli (i to nie pasujacy do mojego) 78 zł, różne trw na necie po jakies 55zł, wiec przezylem mile zaskoczenie ;) i motto na dzis - szukajcie a znajdziecie ;)
pzdr
na miejscu w sklepie byłem, dopiero potem obczailem strone www - wrzucilem bo widze ze maja kilka sklepow porozrzucanych po kraju i moze sie komus przydac namiary, bo podejrzewam, ze juz czesciej bede sie tam pojawial w moich poszukiwaniach gratów do samca, jesli i na inne czesci maja takie korzystne ceny ;)
btw - nie jest to kryptoreklama, nie pracuje tam, ani nie mam z nimi zadnych zwiazkow sluzbowych ani osobistych, zeby nie bylo ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum