Wysłany: 2011-01-26, 21:39 "Samurai w Śniegu"
Tutaj wrzucamy filmiki konkursowe "Samurai w Śniegu"
Czas na wrzucenie filmiku upływa 04.02.2011 i od tego dnia pojawi się opcja umożliwiająca głosowanie na najlepszy filmik.
Czekamy :)
Ostatnio zmieniony przez Admin 2011-01-29, 13:44, w całości zmieniany 2 razy
mnie nie tylko kole ale wręcz nap....dala w ślepia, czekam niecierpliwie na wzrost temperatury pow 10st i biorę się za malowanie.planowany kolor to super czarny mat (odbicie światła<5%),w końcu na "bulwarze" tez trzeba wyglądać.
Oczywiście chodzi tu o naklejki Klubu Samurai 4x4 :P
Regulamin konkursu:
1. Głównym bohaterem filmiku musi być Samurai.
2. Akcja filmu koniecznie musi być w śniegu.
3. Filmik wrzucamy koniecznie na Youtube
4. Długość filmu nie może być mniejsza niż 30sec ani dłuższa niż 5min
6. W konkursie mogą wziąć udział wyłącznie zarejestrowani na forum posiadacze Samuraia.
7. W tytule filmiku koniecznie wstawiamy Samurai w Śniegu I - ............. - w wykropkowanych miejscach piszemy własny tytuł. (słowa kluczowe na YT też piszemy samurai w śniegu)
Jestem użytkownikiem tego forum już jakiś czas, dlatego zgłaszam swój sprzeciw. Uważam, że konkurs jest stronniczy i faworyzuje regiony, w których jest śnieg.
Jestem użytkownikiem tego forum już jakiś czas, dlatego zgłaszam swój sprzeciw. Uważam, że konkurs jest stronniczy i faworyzuje regiony, w których jest śnieg.
Hahaha, dobre choć faktycznie niesprawiedliwe, u mnie jest 100% zima, jest dużo śniegu i około -4*C zapraszam serdecznie na podkarpacie. Wal Pan tam, gdzie spadł i rura po strumieniach, potokach itp. itd. - wrażenia jedyne w swoim rodzaju. Bajka, tylko problem w tym że nie zawsze znajdzie się chętny na fotoreportera... a liczą się Samuraie w trakcie motania (czyt. brzydkie, częściowo w podkładzie, bez szyb, zderzaków... ) jak tak to przykręcę tylko tłumik, butelka z paliwem między nogi (nie ma baku) i jadę bo uwielbiam po śniegu...
A u mnie +4 za oknem, chłodniej bo już wieczór. Dzisiaj rano pierwszy raz w tym roku było trochę szronu na szybie. Mogłem chociaż zamiast użyć odmrażacza, zeskrobać to z szyby, może spadając na maskę wyglądałoby jak śnieg :)
Ja mam świeżą dostawę śniegu od piątku pada więc trochę tego jest ale niestety brak czasu i videowstręt związany z wykonywaną pracą mam od jakiegoś czasu heheh.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum