Kupiłem swoją fure już pomotaną i wały koleś przedłużał ale niewyważał, ostatnio jeden wał pękł na mocowaniu do mostu i przy tej okazji jak już zmieniam to myślałem że dokupie coś co będzie pasowało. Wiadomo używka kilkunastoletnia ma pewnie luzy na wieloklinie i kosztuje lekko 300zł, myślałem że w rozsądnych pieniądzach z czegoś by sie dało dorobic, gdzieś na foruym czytałem że dorabiali koledzy po 500zł za sztuke i byłaby pancerna i dlatego szukam innego zakładu.
Na 10 ale jak masz 8 to dorabia flansze Ale ten wal chyba tylko pasuje do tylu :D Ale co ci się rozlatuje w tym wale ?? Ja na przedni wal będę zakładała KRZYŻAKI OD WIATRY
Może by się jeszcze dało z walcować wieloklina :P Ja dziś odebrałem wały na tył mam nie zniszczalny z terrano a z przodu mam wbite krzyżaki od vitary zapłaciłem 700 zł za wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum