witam mam suzuki na wąskich mostach z fabryczną blokadą,ale brakuje linki i nie wiem skąd takową załatwić,czy jest jakiś magik dorabiający linki który ma takie wymiary ?
aso odpada pytałem o linkę prędkościomierza,cena zabija 230 dudków,gadałem z gościem od tych mostów z allegro,ma pare mostów,ale linka jest nie osiagalna
witam mam suzuki na wąskich mostach z fabryczną blokadą,ale brakuje linki i nie wiem skąd takową załatwić,czy jest jakiś magik dorabiający linki który ma takie wymiary ?
Przerobić linkę na hydraulikę albo inne cudo.
Tak dla spokoju ducha - teraz jeździsz z odciągniętą na stałe przesuwką blokady, a nie na załączonej?
Mogę zmierzyć jak wrócę z urlopu.
Linka jest taka sama jak w sj410 i lj80.
Długość praktycznie nie ma znaczenia - ważny jest skok linki (a ten zależy od rączki blokady)
będę wdzięczny za wymiary,rączkę mi poprzedni właściciel dał i jakieś foto
[ Dodano: 2013-01-07, 19:07 ]
Dorobiłem ową linkę opisze dla potomnych linka zaczerpnięta ze sprzęgła z Hondy civic rocznik 85-86,linka pasuje idealnie jedyne co trzeba przerobić to wstawić kawałek rurki FI18 do usztywnienia przy moście i podkładkę przy rączce ponieważ z dwóch stron jest zarobiona i niema regulacji jak oryginał,reguluje się też przy rączce,ale od spodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum