Wysłany: 2013-05-02, 14:42 Wyciągarka XTR 12000 lbs SPEED sama ożywa.
Witam
ostatnio zauważyłem że jak nie odłączę hebla to moja wyciągarka to ona żyje własnym życiem. I to nie podczas jazdy tylko pod domem na postoju gdy wszytko jest wyłączone, Uprzedzę wasze podejrzenia przekaźnik, nigdy nie był zalany. To raczej wina zdalnego starowania. Czy ktoś miał podobny przypadek ?
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Pilot wyłączony jest, ja bym bardziej stawiał na jakieś zakłócenia radiowe, nie wiem na jakiej częstotliwości pracuje ten pilot, i na ile on jest kluczowany, to raczej tak ciekawostka, po prostu jest hebel to trzeba go używać i tyle.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Wysłany: 2013-05-02, 16:13
może jakiś sąsiad ma coś podobnego na tę samą częstotliwość, jak to jakiś zwykły układ bez kodowania to może sąsiad za jednym zamachem obsługuje dwa urządzenia :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum