Wysłany: 2014-08-27, 05:01 Korek Wlewu Paliwa
Witajcie. Mam taki problem bo mam samuraja w którym odkąd go kupiłem jest uniwersalny korek wlewu paliwa. Chcialbym go wymienić poniewaz przy ostrej jeździe paliwo mi sie wylewa... jednakze jestem teraz za granica i nie mam okazji sprawdzic ale kupiłem tutaj za granicą korek własnie do samuraja i patrzę a on jest wkręcany ( z gwintem) a z tego co mi sie wydaje to chyba z gwintem nie bedzie pasował... jesli ktos by mógł sprawdzic jaki korek tam podchodzi byłbym bardzo wdzięczny :)
Ja od początku mam uniwersalny korek wlewu paliwa w nie najlepszym stanie ale czegoś takiego jak wylewanie się paliwa nigdy nie zauważyłem a Samuraiek przeżył nie jedno.
Wysłany: 2014-08-29, 03:36
Myszon napisał/a:
Ja od początku mam uniwersalny korek wlewu paliwa w nie najlepszym stanie ale czegoś takiego jak wylewanie się paliwa nigdy nie zauważyłem a Samuraiek przeżył nie jedno.
No tak... na 100% mi się wylewało... co prawda w nie duzych ilościach ale były duze plamy cieknącego paliwa z wlewu :)
[ Dodano: 2014-08-29, 03:40 ]
[ Dodano: 2014-08-29, 03:43 ]
Super :) Czyli ten z gwintem będzie pasował :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum