zanim znalazlem idealna kratke do samuraia zeszlo pare tygodni, powiem tak- pasuje idealnie do samuraia-jakby byla szyta na miare!!!!!!!!!
w zwiazku ze prowadze dzialalnosc i przyjezdzaja roznymi autami z kratkami, musialem namawiac zeby to odkrecac i przymierzac do suzi. Latwo nie bylo - pare flaszek poszlo, ale za osmym razem trafilem idealnie.
Mam szoka tak pasuje ,
bon apetit !
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Witam jakiego materiału bym potrzebował na zrobienie sobie pół klatki w środku tzn jakie grube ścianki oraz średnica, może jakieś foto by ktoś podesłał. pozdrawaim
Witam jakiego materiału bym potrzebował na zrobienie sobie pół klatki w środku tzn jakie grube ścianki oraz średnica, może jakieś foto by ktoś podesłał. pozdrawaim
Pałąk główny, pałąk boczny i jego połączenie
odpowiednio do konstrukcji:
45(1.75“) x 2,5
lub
50(2.0”) x 2,0
Pozostałe
elementy klatki
zabezpieczającej:
38(1.5”) x 2,5 lub
40(1.6”) x 2,0
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Jeśli chcesz to porobie fotki , bo sam za dwa tygodnie montuje klatke , robioną według załącznika J , tzn spełniająca wszystkie pucharowe normy . Będe miał gotowca od kolegi .
Jeśli chcesz to porobie fotki , bo sam za dwa tygodnie montuje klatke , robioną według załącznika J , tzn spełniająca wszystkie pucharowe normy . Będe miał gotowca od kolegi .
Cześć.
Podziel się tematem na forum.
Ułatwi to nam budowę oraz polepszy bezpieczeństwo w trakcie naszych wojaży:)
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum